Asia Express. Ruby, amenintata de iubitul ei. De la ce a pornit toata cearta VIDEO

Publicat: 12 Feb. 2019, 14:19 Vedete

Cantareata si partenerul ei de viata au trecut peste multe hopuri in relatia lor, prezenti in cadrul emisiunii concurs de la Antena 1.

Asia Express. Ruby, amenintata de iubitul ei. Cei doi s-au certat la cutite in calatoria din India. Vedetele sustin ca au avut parte si de clipe minunate in doi sau alaturi de ceilalti concurenti. Cu toate astea, au trecut cu bine peste provocarea Asia Express, sezonul 2.

„În primele 2 zile am vrut să renunțăm, după ne-am adaptat și a fost cea mai tare experiență. Cel mai greu lucru a fost să nu ne certăm. Ea se ceartă cu mine, eu încerc să domolesc lucrurile. Am fost amândoi, am avut perioade în care ne-am lovit cap în cap, dar dacă nu sunt eu calm, nu rezolvăm nimic, iar ea nu o să fie niciodată. Îmi mânca zilele! Ea este prea agitată pentru orice, cânta mereu manele… Eu am slăbit cam 7 kilograme, ea a slăbit 5 kilograme”, a povestit iubitul lui Ruby la „Prietenii de la 11′.

Asia Express. Ruby, amenintata de iubitul ei


„Acum, dacă îmi înmânați un plic roșu cu „Asia Express’ fug până în Thailanda. Foarte frumoase țările ca aventură, ca peisaje, ca emoție…am fost foarte emoționați. Am văzut primele 2 episoade și nu știam că ne-am certat. El nici măcar nu a stat să se certe cu mine! În 60 de zile ne-am certat de 10 ori, de 15-20.

A fost o nouă etapă în relația noastră, dar suntem încercați de soartă. Nu mi-a plăcut de el pentru că nu s-a certat cu mine. Nu am niciun motiv să nu-l plac. Am fost norocoasă să fiu alături de el și am avut noroc că el este calm. Ne-am certat rău de tot de la o manea, cu amenințări!”, a povestit și Ruby.

Publicat: 12 Feb. 2019, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă