Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! „Nu mai sari in fata tuctuc-ului ca imi bag p*&a in el de concurs si de tot!”

Publicat: 06 Mar. 2019, 16:46 Vedete

Paul Ipate si Jojo s-au certat si au fost la un pas sa renunte la competitie, si la fel si Ruby si iubitul ei care au fost atat de demoralizati.

Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! Spiritele s-au incins rau de tot in ultima editie de la Asia Express iar faptul ca mai toti concurentii au ajuns la limita puterilor a cam inceput sa se vada.

La ultima proba 2 dintre echipele „cupluri” au trecut prin momente foarte grele. Jojo si Paul Ipate erau pe punctul de a termina proba dar Jojo ajunsese deja la capatul rabdarii si al puterilor si isi dorea sa abandoneze.

Desi Paul Ipate a incercat din rasputeri sa o convinga sa continue, Jojo nu mai raspundea la „comenzile” sotului si actiona haotic. Fugea de langa el si simula ca se arunca in fata scuterelor sau tuctuc-urilor doar ca sa ii atraga atentia si sa renunte la probab. Se vedea ca tensiunea crestea rapid intre ei iar la un moment dat Paul Ipate si-a pierdut controlul si a reactionat impulsiv.

Jojo prevestea momentul in care vrea sa renunte si era din ce in ce mai apatica, dar Paul Ipate, iubitul ei si colegul de echipa incerca disperat sa o faca sa nu renunte: „Nu mai pot, am dat totul, dar nu mai pot. Nu mai pot sa merg, vorbesc serios, daca e mergem acasa, gata nu mai pot. Imi este foarte rau. N-am sarit in fata tuctuc-ului, m-am plimbat in cautarea concurentului” se plangea Jojo la Asia Express.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 16:46 Vedete
Pe aceeași temă