Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! „Nu mai sari in fata tuctuc-ului ca imi bag p*&a in el de concurs si de tot!”

Publicat: 06 Mar. 2019, 16:46 Vedete

Paul Ipate si Jojo s-au certat si au fost la un pas sa renunte la competitie, si la fel si Ruby si iubitul ei care au fost atat de demoralizati.

Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo, iar Ruby a izbucnit in hohote de plans! Spiritele s-au incins rau de tot in ultima editie de la Asia Express iar faptul ca mai toti concurentii au ajuns la limita puterilor a cam inceput sa se vada.

La ultima proba 2 dintre echipele „cupluri” au trecut prin momente foarte grele. Jojo si Paul Ipate erau pe punctul de a termina proba dar Jojo ajunsese deja la capatul rabdarii si al puterilor si isi dorea sa abandoneze.

Desi Paul Ipate a incercat din rasputeri sa o convinga sa continue, Jojo nu mai raspundea la „comenzile” sotului si actiona haotic. Fugea de langa el si simula ca se arunca in fata scuterelor sau tuctuc-urilor doar ca sa ii atraga atentia si sa renunte la probab. Se vedea ca tensiunea crestea rapid intre ei iar la un moment dat Paul Ipate si-a pierdut controlul si a reactionat impulsiv.

Jojo prevestea momentul in care vrea sa renunte si era din ce in ce mai apatica, dar Paul Ipate, iubitul ei si colegul de echipa incerca disperat sa o faca sa nu renunte: „Nu mai pot, am dat totul, dar nu mai pot. Nu mai pot sa merg, vorbesc serios, daca e mergem acasa, gata nu mai pot. Imi este foarte rau. N-am sarit in fata tuctuc-ului, m-am plimbat in cautarea concurentului” se plangea Jojo la Asia Express.

Asia Express. Paul Ipate a fost la un pas sa o bata pe Jojo

Dupa mai multe gesturi surprinzatoare facute de Catalina, Paul si-a piedut cumpatul si a inceput sa urle: „Mai ai foarte putin de tras. Eu stiu ca ea cand zice ca e rau inseamna ca e nasol, e foarte rau. Catalina, te rog frumos sa te calmezi, uita-te la mine, uita-te in ochii mei, te rog din sufletul meu sa te calmezi. Sa te linistesti si sa te opresti din treaba asta, nu mai sari in fata tuctuc-ului… te plesnesc, te palesc de nu te vezi. Ma enervezi, il sperii pe om, stiu si io ce inseamna sa mergi pe motor, nu mai sari in fata tuctuc-ului ca imi bag p*&^ in el de concurs si de tot daca mai sari in fata unui scuter sau la masina. Pai ce c$#t inseamna asta? Nu mai face gesturi d-astea. Te arunci in fata unui scuter care e pe 2 roti, nu pe 4.”

O alta echipa care a suferit o cadere nervoasa a fost cea cu Ruby si iubitul ei. Cand Gina Pistol le-a dat vestea devastatoare ca nu vor dormi la hotel nici in seara in care ei sperau si sunt nevoiti sa-si caute cazare, efectiv li s-au taiat picioarele. Amandoi aveau sperante foarte mari legate de sansele lor de a castiga o camera de hotel pentru seara respectiva, iar cand Gina Pistol le-a dat vestea devastatoare, Ruby a inceput sa planga iar iubitul ei sa injure competitia Asia Express.

Publicat: 06 Mar. 2019, 16:46 Vedete
Pe aceeași temă