Sandel Balan profita de situatia Andreei Balan? Ce a facut barbatul desi fiica lui a fost la un pas de moarte

Publicat: 06 mart. 2019, 15:49 Autor: D. C. Vedete

Luni, Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana. Vedeta este internata la Terapie Intensiva, la Sanador.

Sandel Balan profita de situatia Andreei Balan? Ce a facut barbatul desi fiica lui a fost la un pas de moarte… e ireal! Cu toate ca Romania e ingrijorata de starea cantaretei, se pare ca tatal ei incearca sa profite de atentia care i se ofera. Acesta a acordat un interviu jurnalistilor de la libertatea.ro. Mihai Gadea a primit in direct un mesaj de la sotul Andreei Balan si l-a citit! Alina Puscas e ingrozita: „Mi s-au taiat picioarele instant!”

In material, Sandel Balan a marturisit detalii despre tineretea si cariera lui. Ba mai mult, a si dat share pe Facebook materialului. Ultimele doua postari de pe pagina lui oficiala sunt cu Andreea Balan, dar nici macar una din ele nu este despre starea ei de sanatate. Ce trebuie sa faca Andreea Balan dupa stopul cardio-respirator. Asa se va asigura ca sanatatea ei nu e compromisa

Sandel Balan profita de situatia Andreei Balan?

In tot acest timp, Sandel Balan nu a publicat nici macar un mesaj de ingrijorare sau urari de bine pentru fiica sa. Unii fani s-au intristat cand au vazut aceste fapte si s-au intrebat daca nu cumva Sandel Balan profita de situatia Andreei Balan, dar le-au trecut cu vederea. Toti au publicat pe pagina lui mesaje de bine la adresa Andreei Balan. Ce a facut George Burcea inainte ca Andreea Balan sa ajunga la spital! Era bine mersi, pe internet! VIDEO

Ce facea Sandel Balan cand Andreea Balan era in spital

Va redam, in cele ce urmeaza, declaratiile pe care Sandel Balan le-a facut pe 5 februarie, in timp ce fiica sa era internata la Terapie Intensiva.

  • „Cântam la chitară, flaut, purtam părul lung și cu cenaclul nostru concertam pe stadioane”, se confesează artistul-inginer Săndel Bălan.
  • „Sunt gălățean, iar în perioada studenției, am făcut parte din Cenaclul de muzică și poezie «Dunărea» din orașul meu, am fost unul din fondatorii unui grup folk. Am trăit o perioadă frumoasă, concerte săptămânale, apariții la televiziunea publică, toți eram creativi, scoteam pe bandă melodii frumoase. Alte vremuri, cântam, făceam caiac-canoe, grijile mă ocoleau și eram împlinit la maximum. Am împărțit scena cu Vasile Șeicaru, Mircea Baniciu, Vali Sterian, Mircea Vintilă, Anda Călugăreanu, Roșu și Negru, Savoy, Olimpia Panciu și mulți alți artiști frumoși”, își aduce aminte, cu nostalgie, Săndel Bălan.
  • „Cred că, dacă aș strânge foștii colegi de cenaclu, formula ar avea mare succes și astăzi, pentru că oamenii au nevoie permanent de o stare mai bună, iar muzica de calitate și versurile frumoase le-o poate da. Îmi amintesc cu emoție aparițiile pe care le aveam pe stadionul gălățean, mereu plin ochi”, adaugă Săndel.
  • „A meritat să compun acele melodii celebre, «Moșule, ce tânăr esti» ori «Liberă la mare», deoarece trupa Andrè a făcut istorie în muzica pop-dance și a adus multă bucurie. Sunt mândru de fiica mea în tot ceea ce face și o iubesc foarte mult”, spune Săndel Bălan.
Publicat: 06 mart. 2019, 15:49 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă