DRAMATIC! Mihai Gadea a primit in direct un mesaj de la sotul Andreei Balan si l-a citit! Alina Puscas e ingrozita: „Mi s-au taiat picioarele instant!”

Publicat: 06 Mar. 2019, 10:51 Vedete

Familia Andreei Balan nu ia in calcul sa o mute de la Sanador si sunt convinsi ca Andreea este pe maini bune si medicii au grija exact cum trebuie de ea.

Mihai Gadea a primit in direct un mesaj de la sotul Andreei Balan si l-a citit! Starea Andreei Balan pare sa fie una stabila si lucrurile incep sa intre in normal dar colegii ei de la Antena 1 si Antena 3 isi arata sprijinul neconditionat.

In emisiunea de aseara, Sinteza Zilei de la Antena 3, Mihai Gadea a dedicat minute bune cazului Andreei Balan. Dupa ce au analizat din toate punctele de vedere tot ceea ce s-a intamplat, sotul Andreei Balan, George Burcea i-a trimis moderatorului emisiunii un mesaj pe care acesta l-a citit in direct.

Din cate se pare Andreea este intr-o stare buna iar familia nu se gandeste sa o transfere de la spitalul Sanador unde a nascut. Membrii familiei si Andreea inclusiv considera ca cei de la Sanador ii acorda toata grija necesara si nu vor sa se gandeasca la alte solutii. De ce a facut Andreea Balan stop cardio-respirator. Ce s-a intamplat, de fapt, in sala de nasteri.

„Domnule Gâdea, vă salut cu dragoste și respect. Vă las aici comunicatul pe care l-am dat în urmă cu puține clipe și înțeleg intenția presei de a afla lucruri noi, dar, în același timp, vă rog să ne respectați decizia de a nu spune mai multe lucruri decât am scris. Doresc sa infirm public dorinta familie de a o transfera pe Andreea de la spitalul Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire. Facem un apel pe aceasta cale, celor care ne pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi. Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi.” a fost mesajul pe care Mihai Gadea l-a primit de la George Burcea, sotul Andreei Balan.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă