Asia Express. Primele imagini cu George Vintila in competitie: „E un monstru asta! Aveti grija!”

Publicat: 06 mart. 2019, 10:22 Autor: D. C. Vedete

Serban si George Vintila au devenit una dintre cele mai periculoase echipe din Asia Express avand sanse mari chiar sa castige competitia.

Primele imagini cu George Vintila in Asia Express! „E un monstru asta! Aveti grija!” Moment neașteptat pentru concurenții din Asia Express. George Vintilă și Șerban Copoț au intrat în competiție, iar CRBL și Oase au scăpat de cursa pentru ultima șansă.

După ce Cosmin Seleși s-a accidentat și n-a mai putut continua în concurs, Șerban Copoț s-a văzut nevoit să renunțe. Surpriză, însă! Echipa emisiunii a găsit un nou coechipier, George Vintilă, astfel că o echipă revine în competiția Asia Express.

În aceeași situație s-a aflat și Iuliana Luciu, care a fost nevoită să renunțe la aventura Asia Express, după ce co-echipiera sa, Margherita de la Clejani, a avut probleme de sănătate și nu a mai putut continua.

Ceilalti concurenti s-au bucurat partial sa-l revada pe Serban Copot in competitie, dar la fel de mult se si tem de faptul ca atat Serban cat si George sunt odihniti si pot sa le puna reala probleme in competitie. Toti concurentii din Asia Express il cunosc pe George Vintila si stiu cat de bun este la sporturi si ce poate sa faca in competitie.

Asia Express. Primele imagini cu George Vintila

„M-am bagat la inaintare pentru ca a fost vorba de Serban si e in continuare vorba de Serban. Eu ma stiu cu el de ani de zile, stiu ca are un vibe foarte bun. Noi intotdeauna ne-am inteles bine ori de cate ori am avut ocazia sa petrecem timp impreuna. Pastrez cat se poate de light bagajul, dar nu vreau sa-mi lipseasca nimic din ce as putea avea nevoie. Nu stim ce ne asteapta, asa ca e destul de greu”, a declarat George Vintila imediat dupa ce a ajuns in India.

Serban Copot s-a bucurat sa se intoarca si le-a facut o surprisa foarte mare colegilor care nu se asteptau ca el sa mai continue competitia: „Ce credeati, ma, ca va las singuri? Deci elefantul nu mi-a dat chiar cu copita in cap. George Vintila egal power, explorare, tot ceea ce pot sa admir eu la un om in ceea ce priveste viata in sine si felul de a o trai in respect fata de natura. Un om care joaca dupa reguli, sunt foarte bucuros de chestia asta si sunt optimist ca vom face o echipa super-tare.”

Publicat: 06 mart. 2019, 10:22 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă