Asia Express. Primele imagini cu George Vintila in competitie: „E un monstru asta! Aveti grija!”

Publicat: 06 Mar. 2019, 10:22 Vedete

Serban si George Vintila au devenit una dintre cele mai periculoase echipe din Asia Express avand sanse mari chiar sa castige competitia.

Primele imagini cu George Vintila in Asia Express! „E un monstru asta! Aveti grija!” Moment neașteptat pentru concurenții din Asia Express. George Vintilă și Șerban Copoț au intrat în competiție, iar CRBL și Oase au scăpat de cursa pentru ultima șansă.

După ce Cosmin Seleși s-a accidentat și n-a mai putut continua în concurs, Șerban Copoț s-a văzut nevoit să renunțe. Surpriză, însă! Echipa emisiunii a găsit un nou coechipier, George Vintilă, astfel că o echipă revine în competiția Asia Express.

În aceeași situație s-a aflat și Iuliana Luciu, care a fost nevoită să renunțe la aventura Asia Express, după ce co-echipiera sa, Margherita de la Clejani, a avut probleme de sănătate și nu a mai putut continua.

Ceilalti concurenti s-au bucurat partial sa-l revada pe Serban Copot in competitie, dar la fel de mult se si tem de faptul ca atat Serban cat si George sunt odihniti si pot sa le puna reala probleme in competitie. Toti concurentii din Asia Express il cunosc pe George Vintila si stiu cat de bun este la sporturi si ce poate sa faca in competitie.

Continuarea articolului »

Publicat: 06 Mar. 2019, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă