Surpriza colosala la Asia Express! Ce vedeta Pro TV intra direct in mijlocul competiei! A castigat Ferma Vedetelor acum cativa ani!

Publicat: 27 Feb. 2019, 14:19 Vedete

Fostul om de radio se pregateste sa intre in competitie la Antena 1, dar nimeni nu stie exact care va fi rolul sau.

Surpriza colosala la Asia Express! Ce vedeta Pro TV intra direct in competitie?! Se pare ca Antena 1 se pregateste sa dea o noua lovitura cu emisiunea Asia Express dupa ce cativa concurenti au avut reale probleme de adaptare in India.

Dificultățile de pe drum, oboseala, probele solicitante, lipsa mâncării și a confortului de acasă le-au pus capac unor concurenți. Dacă Margherita a fost nevoită să abandoneze din cauza unei infecții la rinichi, nici situația lui Cosmin Seleși nu este prea roz, după ce s-a accidentat la picior.

Cu forțe proaspete va intra un concurent surpriză, George Vintilă (48 de ani). Oare să-i ia el locul lui Seleși, alături de Șerban Copoț? După accidentarea suferită de prezentatorul de la „Te cunosc de undeva”, acesta a fost nevoit să petreacă o zi și o noapte în spital, timp în care Șerban a trebuit să concureze de unul singur și să ducă la bun sfârșit probele dificile și obositoare.

La sfârșitul emisiunii de marți, au apărut câteva indicii despre un nou concurent, nimeni altul decât George Vintilă, câștigătorul de la „Ferma Vedetelor”. Imaginile i-au făcut pe mulți să se întrebe ce caută George Vintilă acolo. Surpriză pentru toți, căci omul de radio intră în competițe direct în India.

Rolul lui oficial nu a fost încă demascat pentru cei care l-au văzut la Antena 1, însă nu ar fi exclus ca accidentarea lui Cosmin Seleși să fie mai gravă decât s-a crezut la prima vedere și George să-i ia locul alături de Șerban Copoț. Rămâne ca telespectatorii să-l vadă de săptămâna viitoare în reality show-ul Asia Express.

Surpriza colosala la Asia Express! Ce vedeta Pro TV intra direct in competitie?!

George Vintila este un obisnuit al reality show-urilor de aventura de la Pro TV, unde a participat si a si castigat „Ferma Vedetelor” in 2015 sau „Fort Boyard” in 2017.

Publicat: 27 Feb. 2019, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă