Ilie Nastase, condamnat la inchisoare cu suspendare! Ce pedeapsa crunta a primit fostul tenismen pentru ca s-a urcat beat la volan

Publicat: 27 Feb. 2019, 13:30 News 3

Ilie Nastase si-a recunoscut vina in acest dosar dar chiar si asa pedeapsa este una surprinzator de mare.

Ilie Nastase, condamnat la inchisoare cu suspensare! Ce pedeapsa a primit? Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă.

În luna mai a anului 2018, fostul mare campion la tenis a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Miercuri, Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată la instanţa superioară.

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase şi-a recunoscut vinovăţia, joi, în cadrul procesului desfăşurat la Judecătoria Sectorului 1, în care este acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi sustragere de la recoltarea probelor biologice, fiind de acord să efectueze muncă în folosul comunităţii.

„Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret”, le-a spus Ilie Năstase magistraţilor. Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase.

Ilie Nastase, condamnat la inchisoare cu suspensare

Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, lui Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter.

Publicat: 27 Feb. 2019, 13:30 News 3
Pe aceeași temă