Ele sunt cele mai obraznice gemene din lume! Fac 2.000 de genoflexiuni pe zi ca sa isi mentina fundurile in forma asta si pozeaza provocator pe Instagram!

Publicat: 27 Feb. 2019, 12:00 Life

Isi castiga banii din modul in care arata si sunt extrem de populare in SUA dar pretind ca nu fac nimic sexual pentru bani.

Ele sunt cele mai obraznice gemene din lume! Fac 2.000 de genoflexiuni pe zi! Miriam si Michelle Carolus sunt Double Dose Twins si arata incredibil de… „la fel”. Fetele au un cont comun de Instagram unde isi promoveaza trupurile.

Au peste 1.3 milioane de urmaritori pe conturile de socializare si se pare ca fac o gramada de bani din felul in care arata impreuna. Atat de multi bani incat isi permit chiar sa aiba si un bucatar personal care le gateste zilnic astfel incat sa nu se ingrase dar nici sa nu-si piarda formele care le aduc o multime de bani.

Fiecare dintre ele si-a facut implant cu silicon de doua ori si se lauda ca fundurile lor sunt 100% naturale. O alta metoda prin care fetele fac bani este la sala de fitness. Acolo fac impreuna un curs de fitness pe care fanele lor l-au cerut pentru a putea sa aiba si ele un posterior identic cu al gemenelor.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Feb. 2019, 12:00 Life
Pe aceeași temă