Efortul urias al micutei Ema Stoian ca sa ajunga in semifinala „Romanii au talent”! Se trezeste in fiecare dimineata la 7 si sta mai mult in sala de dans decat la scoala

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:13 Vedete

Sase zile din sapte Ema Stoian merge imediat dupa scoala la antrenamentele de dans contemporan si repeta miscarile intre 4 si 5 ore pe zi.

Efortul urias al micutei Ema Stoian ca sa ajunga in semifinala „Romanii au talent”! Andra a fost impresionata de prestatia micutei Ema Stoian si a apasat butonul auriu care a trimis-o pe micuta Ema direct in semifinala de la „Romanii au Talent”.

Ema Stoian, revelatia de la „Romanii au talent” a fost invitata la Catalin Maruta in emisiune unde si-a amintit ca nu a fost pentru prima data ci ca a mai porticipat in urma cu ceva timp atunci cand a dansat impreuna cu Paula Seling pentru o piesa noua a artistei. Maruta i-a marturisit fetei ce i-a spus Andra cand a venit acasa dupa ce a dat Golden Buzz-ul: „Am simtit ceva special cand am vazut-o pe fata asta”.

„La mine in familie nu face nimeni dans. Parintii mei au avut calitati, dar nu au urmat cursul asta. La varsta de 7 si 8 ani am fost campioana nationala la gimnastica iar acum sunt pe dans contemporan. Sunt clasa a 4-a si colegii de la scoala au zis ca o sa se faca o coada la autografe. Bucuria mea este la sala.

Efortul urias al micutei Ema Stoian ca sa ajunga in semifinala „Romanii au talent”

Dimineata ma duc la scoala de la 08:00 pana la ora 12:00 si dupa aceea ma duc acasa si la ora 15:00 incep cursurile de dans contemporan pana la ora 20:00. 4 sau 5 ore pe zi in fiecare zi din saptamana pana sambata. Imi doresc sa fiu foarte cunoscuta, sa fiu sus de tot” i-a povestit fetita de doar 10 ani lui Catalin Maruta.

La 10 ani, Ema Stoian este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică şi dans contemporan. La vârsta de trei ani şi jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecţii de dans, balet şi gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanţă, iar un an mai târziu, fetiţa lua medalia de aur la Cupa României.

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:13 Vedete
Pe aceeași temă