Exatlon Romania 26 februarie. Concurentii, in lacrimi. Anuntul facut de Cosmin Cernat e FATAL! VIDEO

Publicat: 26 feb. 2019, 20:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Vesti proaste pentru concurentii celui de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon Romania, productie Kanal D filmata in Republica Dominicana.

Exatlon Romania 26 februarie. Concurentii sunt in lacrimi dupa ce prezentatorul emisiunii Kanal D, Cosmin Cernat, a facut un anunt surprinzator. In editia de marti seara, cand se disputa jocul de eliminare, Cosmin Cernat le spune concurentilor ca vor ramane toti fara antrenori.

Exatlon Romania 26 februarie. Vladimir Draghia si Giani Kirita nu vor mai fi antrenori la Exatlon Romania sezonul 3. Producatorii au decis sa scoata fostii concurenti din emisiune. Cel mai probabil, audientele slabe si faptul ca PRO TV si Antena 1 bat Kanal D in mod regulat, i-a facut pe producatori sa taie din costurile de productie.

Exatlon Romania 26 februarie – Vladimir Draghia si Giani Kirita, OUT!

  • ”De astăzi veți merge mai departe singuri pentru că Vladimir Drăghia și Giani Kiriță își încheie misiunea excepțională”, a anunțat Cosmin Cernat la începutul emisiunii.
  • ”Suntem împreună de aproape 7 săptămâni, 20 de atleți și 2 antrenori…Vestea pe care o am astăzi pentru voi este următoarea….”, anunță Cosmin Cernat.

Exatlon Romania 26 februarie – Concurenții au izbucnit în lacrimi

  • „‘Nu mă așteptam la așa ceva”, a spus Iuliana Aradi, cu ochii în lacrimi.
  • ”E multă emoție, e multă supărare”, spune Cosmin Cernat.
  • ”Este un moment greu pentru toată echipa”, a afirmat Faimosul Ciprian Mariș.

Vladimir Draghia a parasit Exatlon Romania pe 26 februarie 2019

„Așa cum mulți dintre voi deja și-au dat seama, misiunea mea la Exatlon – Sezonul 3 tocmai s-a încheiat.
Participarea mea în calitate de antrenor a fost mai mult decât un vis împlinit. Nici nu am visat să mă întorc la Exatlon împreună cu @alice.cavaleru și Zora, să merg pe aceeași plajă pe care am îndurat foame, frig, căldură, dor, dor, dor, timp de cinci luni.
Am avut noroc de o echipa superbă, formată din oameni motivați, dispuși să învețe. M-au tratat încă de la început cu respect și le mulțumesc pentru fiecare zi petrecută împreună. Le mulțumesc pentru victoriile frumoase, pentru nebunia zilnică pe care am trăit-o împreună.
Le doresc, așa cum am spus-o și la despărțirea de ei, să rămână oameni.
Să câștige cei mai buni!”, a scris vedeta Kanal D, pe Instagram.

Publicat: 26 feb. 2019, 20:30 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×