Ce eforturi a facut Rami Malek pentru a juca rolul lui Freddie Mercury

Publicat: 26 feb. 2019, 17:41 Autor: Simona Vedete

Rami Malek a reusit performanta de a castiga premiul pentru 'Cel mai bun actor' la editia de anul acesta a premiilor Oscar.

Rolul lui Freddie Mercury i-a venit ca o manusa, pentru ca actorul s-a identificat foarte bine cu personajul pentru care a luat Oscarul, pentru ca asemeni lui Freddie, toata viata lui si-a dorit sa-si gaseasca locul. In plus, atat Rami, cat si Freddie provin dintr-o familie de imigranti, cu mari probleme in a se adapta in societate.

Ce eforturi a facut Rami Malek

Ce eforturi a facut Rami Malek pentru a juca rolul lui Freddie Mercury
Rami Malek

Pana si din punct de vedere al orientarii sexuale, cei doi par sa fi avut ceva in comun. Daca la Freddie Mercury se stia ca este homosexual, la Rami Malek sunt doar presupuneri.

Indiferent de acest aspect, Rami Malek a reusit sa se autodepaseasca si sa aiba o prestatie extraordinara in aceasta pelicula, multi considerand ca a fost copia fidela a lui Freddie, find una cu personajul.

Rami Malek, pregatirea pentru rolul lui Freddie Mercury

Cum a aflat ca a primtit acest rol, Rami Malek s-a mutat la Londra, unde a avut un profesor de dialect, un antrenor de miscare și a luat lectii de pian si canto, pentru a putea intra cat mai bine in pielea personajului.

A studiat intens videoclipurile trupei Queen cu antrenorul lui de miscare timp de patru ore pe zi. In plus, a vizionat de cel putin 1500 de ori concertul din anul 1985 Live Aid pe YouTube cu scopul de a-si perfectiona rolul pentru film.

Chiar a trebuit sa cante si sa vorbeasca cu un set de dinti falsi, pentru a avea dintii identici cu ai lui Freddie, care ii avea deformati.

Insa toate eforturile sale au meritat, pentru ca Rami Malek a reusit sa ia unul dintre cele mai importante premii din industria filmului, si anume Oscarul pentru ‘Cel mai bun actor’.

Rolul lui Freddie Mercury a primit multe aprecieri critice, Rami Malek reusind sa castige Breakthrough Performance Award la cea de-a 30 gala anuala a „Palm Springs International Film Festival”, la doar doar saptamani dupa lansare.

Publicat: 26 feb. 2019, 17:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×