Vladimir Draghia participa sezonul asta din nou la Exatlon impreuna cu familia lui! S-a mutat in Dominicana alaturi de sotie si fiica lui!

Publicat: 23 Jan. 2019, 16:29 Vedete

Castigatorului sezonului 1 de la Exatlon se intoarce in Republica Dominicana in calitate de antrenor dar isi ia si familia cu el.

Vladimir Draghia participa sezonul asta din nou la Exatlon impreuna cu familia lui! De ceva timp a inceput Exatlon sezonul 3 iar de aceasta data Vladimir Draghia si Giani Kirita sunt antrenorii celor doua echipe.

Pentru ca cel mai probabil de aceasta data Kanal D va face ca Exatlonul sa dureze cateva luni de zile, Vladimir Draghia a decis sa nu isi lase in Romania familia si sa isi ia sotia si fetita impreuna cu el in Republica Dominicana. Nu este primul din echipa Exatlon care face asta, si Cosmin Cernat este in Dominicana alaturi de familia lui.

Vladmir Drăghia şi-a lăsat prea mult fetele să-i ducă dorul cât a fost la „Exatlon” şi a decis să nu mai plece de lângă ele. Job-ul însă l-a adus din nou în Republica Dominicană, unde producătorii emisiunii i-au propus să fie antrenor în acest al treilea sezon. De data aceasta, Drăghia şi-a liat cu el şi familia.

„Da, am plecat și noi două cu Vladimir la @exatlonromania. Sunt tare fericită că a fost posibil, pentru că aici este de vis. Vă rog să nu-mi amintiți cât de frig este în România. Abia am uitat și am reușit să ne întindem puțin oasele la soare. Noi avem deja trei vacanțe ratate (din motive medicale și de muncă), așa că mă bucur tare pentru că putem să facem și o vacanță din proiectul ăsta frumos (când nu filmează Vladimir), dar mai ales mă bucur că nu mai stăm despărțiți.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jan. 2019, 16:29 Vedete
Pe aceeași temă