Fetita de 11 ani care a primit de doua ori Golden Buzzer la Got Talent VIDEO

Publicat: 23 ian. 2019, 13:00 Autor: D. C. Vedete

Pustoaica asta de 11 ani este de-a dreptul impresionanta iar melodia pe care a cantat-o acum a ridicat sala in picioare.

Fetita de 11 ani care a primit de doua ori Golden Buzzer la „Got Talent”! In prezent in Statele Unite ale Americii are loc o editie speciala de „Got Talent” este una a tuturor finalistilor si a celor care au ajuns in fazele superioare ale competitiei.

In acest nou format se intrec cei mai buni dintre concurenti care nu au avut sansa sa castige atunci cand au participat prima data. Asa este si cazul fetitei de 11 ani, Angelica Hale care i-a uimit pentru a doua oara pe membrii juriului „America’s Got Talent” si a devenit prima concurenta din lume care a castigat de doua ori Golden Buzzer. Acest buton, odată apăsat de un membru al juriului, îl trimite pe concurent din faza de audiții direct în fazele live a „Got Talent”.

Fetita de 11 ani care a primit de doua ori Golden Buzzer la Got Talent

Angelica Hale a câștigat primul Golden Buzzer în ediția a 12-a a concursului din America. Era anul 2017, iar Agelica, la numai 9 ani, i-a impresionat pe membrii juriului cu maturitatea, inteligența și vocea incredibilă. Din păcate atunci a pierdut finala în fața unei fetițe-ventriloc, Darci Lynne, cu o voce la fel de frumoasă ca a ei.

Acum, doi ani mai târziu, în cadrul ediției „America’s Got Talent: The Champions”, unde participă cei mai talentați concurenți care s-au prezentat la competiție de-a lungul timpului, a cântat în fața juraților Howie Mandel, Heidi Klum, Mel B. și Simon Cowell „Fight Song” și a ridicat din nou publicul în picioare. Howie Mandel a fost cel care a trimis-o de data aceasta direct în finala competiției. „Nu îmi vine să cred că mi se întâmplă asta. Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva. Vreau să vă mulțumesc mult. Este un vis devenit realitate”, a spus Angelica Hale.

Publicat: 23 ian. 2019, 13:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă