Povestea de viata a castigatorului „Chefi la Cutite”! A inceput prin a spala vase intr-un restaurant din Anglia

Publicat: 23 ian. 2019, 11:41 Autor: D. C. News 3

Echipa lui Sorin Bontea a castigat cel de-al 6-lea sezon Chefi la cutite prin concurentul Mihai Munteanu, zis Munti.

Povestea de viata a castigatorului „Chefi la Cutite”! A inceput prin a spala vase. Mihai Munteanu, alias Munti, din echipa lui chef Sorin Bontea, este câştigătorul „Chefi la cuţite“ şi al marelui premiu în valoare de 30.000 de euro.

Munti este marele câștigător al sezonului șase „Chefi la cuțite” și a oferit, în exclusivitate, o informație bombă: se însoară săptămâna viitoare! Ea este Elena, logodnica lui, femeia care îl susține necontenit și cea pe care urmează să o ia de nevastă. Logodnica învigătorului se numește Elena, pe numele său de alint „Grăsăneasa” și l-a susținut pe Mihai încă de când a decis să se înscrie la preselecții. Munti și Elena au venit împreună la „Xtra Night Show”, acolo unde au dat vestea cea mare.

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din… greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

Povestea de viata a castigatorului „Chefi la Cutite”

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească. A gătit o Paella valenciana, la degustările pe nevăzute, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite!

Preparatele gătite de Munti şi care i-au impresionat pe experţii culinari au fost scoici Saint Jacques cu sos de varză roşie şi piure de cartofi cu trufe şi cu sos de hribi, black cod miso cu bok choi, orez asiatic şi ciuperci shitake şi trufe cu ulei de măsline şi sare neagră, sos papaya, portocală confiată şi gel de rodie.

Publicat: 23 ian. 2019, 11:41 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă