Filme noi in cinema saptamana 21-27 ianuarie 2019: Mary regina Scotiei si Drumul unui caine catre casa!

Publicat: 22 ian. 2019, 17:39 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 21-27 ianuarie 2019: Mary regina Scotiei si Drumul unui caine catre casa!

Penultima saptamana din luna ianuarie 2019 vine cu cinci filme noi care se lanseaza peste cateva zile, in toate cinematografele din tara.

Daca esti pasionat de pelicule, avem pentru tine o serie de filme noi 21-27 ianuarie 2019. Sunt pentru toate gusturile si iti vor umple, cu siguranta, orele libere pe care le ai in weekend. Asa ca nu mai sta pe ganduri si pune-ti prietenii sa aleaga ce film din cele de mai jos veti viziona in weekend:

Filme noi 21-27 ianuarie 2019

Drumul unui câine către casă 2019, premiera 25 ianuarie – trailer VIDEO


Filmul are o durata de 96 de minute. Este un film de aventura pentru toata familia. Bella este o catelusa care strabate 600 de km pentru a ajunge la stapanul ei, Lucas. Acesta e student la medicina si asistent voluntar intr-un spital. Pe drum, Bella schimba vietile celor cu care intra in contact. Filmul este povestea unei legaturi de iubire dintre un om si animalul sau de companie.

Capcana 2018, premiera 25 ianuarie – trailer VIDEO


Filmul are o durata de 120 de minute si este un thriller promitator. Reprezinta drama unei femei detectiv din Los Angeles. Erin Bell a lucrat sub acoperire cu o banda din desertul Californiei. Rezultatele au fost tragice. Atunci când conducătorul bandei reapare după ani întregi, ea trebuie să refacă legătura cu membrii bandei care au rămas în viață și mai ales cu propriul ei trecut, pentru a scoate la iveală demonii care i-au distrus viața.

Frizerul de câini 2018, premiera 25 ianuarie – trailer VIDEO


Filmul are o durata de 102 minute si este o drama. Marcello este un frizer de caini. Isi completeaza veniturile prin vanzare de droguri catre stapanii animalelor pe care le tunde. Simoncino, client fidel de al lui Marcello și fost boxer, e eliberat din pușcarie, cartierul ia foc – iar Marcelo se vede nevoit să-i sară în ajutor. Cei doi pornesc impreuna intr-o aventura periculoasa.

Valurile 2017, premiera 25 ianuarie – trailer VIDEO


Alfonso (38 ani) se duce pe plajă și se scufundă în mare. Revenind la suprafață, se trezește pe altă plajă, în alt an. Părinții lui îl așteaptă, strigându-l de la mal. Alfonso vede și înțelege lumea cu mintea de adult, chiar dacă ei îl tratează ca pe un copil. Alfonso retrăiește toate vacanțele din viața sa într-o ordine aleatorie. Intimitatea și nostalgia, amintirea fostelor iubite, a prietenilor din copilărie și adolescență, a fiicei sale și a propriei sale singurătăți sunt elementele prezente în acest film ce adună în el toate verile de până acum.

Mary regina Scoției 2018, premiera 25 ianuarie – trailer VIDEO


Filmul are o durata de 125 de minute si reprezinta drama reginei. Regină a Franței la 16 ani, și văduvă la 18 ani, Mary desfide presiunea curții de a se recăsători. Se întoarce în Scoția natală pentru a-și revendica tronul. Scoția și Anglia se află sub controlul puternicei Elisabeta I. Fiecare tânără regină o prețuiește pe cealaltă cu o fascinație amestecată cu teamă. Rivale la putere, dar și în dragoste, cele două trebuie să decidă cum să joace cartea căsătoriei.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 22 ian. 2019, 17:39 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă