VIDEO! Cea mai puternica femeie de 70 de ani din lume! Bunicuta culturista ridica greutati uriase si se antreneaza zilnic in sala de forta!

Publicat: 23 Jan. 2019, 12:36 Life

A facut culturism inca din tinerete iar acum la varsta a treia a ajuns sa arate incredibil si sa mearga in continuare la sala de 4 ori pe saptamana.

Bunicuta culturista este cea mai puternica femeie de 70 de ani din lume! La cei 70 de ani ai sai Mary Duffy este una dintre putinele femei din lume care reusesc sa arate atat de bine la varsta ei.

Secretul ei este unul singur. Marry a inceput inca din tinerete sa practice culturismul si sa se antreneze zilnic. Timp de 55 de ani ea a mers zilnic la sala de forta si a fost foarte atenta cu regimul ei, iar asta a ajuns sa o ajute incredibil de mult chiar si la varsta de 70 de ani. In tinerete era una dintre cele mai musculoase participante la concursurile de fitness pentru femei si a castigat o multime de trofee, acum, „la pensie” nu se lasa deloc si continua sa faca sport de 4 ori pe saptamana.

La cei 70 de ani ai sai Marry este vaduva dupa ce sotul ei a murit in urma cu cativa ani. Dupa pierderea lui a continuat sa se antreneze si mai tare si cum culturismul este singurul lucru care i-a mai ramas a continuat sa mearga la sala. Exercitiile pe care ea reuseste sa le faca foarte multi barbati nu le pot face, iar greutatile cu care lucreaza sunt de-a dreptul uriase.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jan. 2019, 12:36 Life
Pe aceeași temă