EXCLUSIV | Ce spune Carmen Harra despre 2024! Semne bune anul… n-are! Cutremure majore, manifestări stradale, căderea președinților celebri

Publicat: 01 ian. 2024, 21:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Harra nu prea vede cu ochi buni noul an 2024! Se pare că va fi cu urcușuri și coborâșuri dar cu puțin optimism vom trece cu bine peste toate.

Ce spune Carmen Harra despre 2024! Carmen Harra nu prea vede cu ochi buni noul an 2024! Se pare că va fi cu urcușuri și coborâșuri dar cu puțin optimism vom trece cu bine peste toate.

2024 este un an karmic și vor exista multe încercări! La ce să ne așteptăm, știe doar Carmen Harra pentru că a fost înzestrată cu astfel de capacități iar numerele și psihologia sunt punctul ei forte! Sunteți pregătiți să aflați ce ne va aștepta mai exact în 2024? Ciao.ro a realizat un interviu exclusiv cu celebra Carmen Harra!

Este primul Crăciun pe care îl faceți din postura de bunică! Cum o să fie? Ce vă doriți pentru dumneavoastră acum?

Este cel mai frumos an din lume și cel mai frumos Crăciun așa că celebrăm cu bradul de Crăciun, cu toate cadourile posibile, singurul lucru pe care îl dorim este să ne bucurăm unii de alții, să fim sănătoși, să celebrăm pacea și binele în lume, atât ne dorim, nimic altceva! Vreau să spun că asta mică a mea, nepoțica, are tot ce poate ea să își dorească, ne dorim doar sănătate. Dumnezeu a fost bun cu noi și ne-a dat tot ce aveam nevoie. Lucrurile materiale, într-o lume atât de confuză, nu mai au valoare!

Ce spune Carmen Harra despre 2024!

La ce să ne așteptăm de la noul an 2024, din toate punctele de vedere? O să fie bine, o să fie rău?

2024 este un an karmic pentru că se află sub cifra 8 și 8 este planeta Saturn, planeta disciplinei, planeta justiției, planeta dreptății. Așa că 2024 se vrea un an foarte revoluționar, foarte puternic din punct de vedere politic, cu 40 de alegeri pe tot pământul, dar este un an karmic, combinat cu Anul Dragonului, care este o combinație puternică. În  ultimii 100 și ceva de ani au fost doar unul sau doi ani la fel ca asta, să ne întoarcem în 1952, când, de fapt, a fost un an karmic și Anul Dragonului, se naște Putin,  Regina Elisabeta devine Regină, descoperim bomba cu  hidrogen, avem cel mai mare cutremur în California, avem republicanii care îi bat pe democrați, deci, iată, anii karmici sunt ani de repetiție.

Anul ăsta este un an războinic, un an în care ies oamenii pe stradă,  care marchează schimbări epocale la nivel de conducere în lumea întreagă, începând cu Rusia, terminând cu America, România și nenumărate alte țări, Africa, Franța și așa mai departe. Iată că anul ăsta îi obligă pe oameni să se trezească, să își dea seama că economia nu se îmbunătățește, inflația se înrăutățește, ne îndreptăm spre o recesiune mondială, spre o schimbare globală a banilor, bani electronici, spre o cădere a sistemului monetar, căderilor bancare… Veștile astea nu sună  bine și totuși sunt extrem de pozitive pentru că atunci când este schimbare se creează o altă lume și se creează un alt adevăr!

Ce spune Carmen Harra despre 2024!

Urmează și alegerile din 2024…

Vor fi alegeri anul ăsta precum știți și în România și aici se creează foarte multă ambuscadă, foarte multe manifestări.  De fapt, anul 2024 este anul manifestărilor stradale! Oamenii ies pe stradă fără precedent, anul ăsta este anul de cutremure majore,  unde au avut loc cu mulți ani în urmă. Chiar și România este vizată să fie atentă la un cutremur în 2024, California, Turcia și părți ale lumii unde au mai fost cutremure. Anul 2024 este un an de justiție, un an în care oamenii vor să schimbe ceva complet în existența lor, deci, iată, cât de important este!

N-ați mai venit de ceva timp în țară, în România! O veți face în 2024? Ați lansat și un nou colind!

Vreau să vin în țară în 2024, mi-e tare dor, nu am mai fost de 5 ani. Colindul este un cântec drag mie dintotdeauna, mi-a plăcut și îmi doresc să fac un disc de colinde. Anul 2024 vă va surprinde prin  alegerile care vor veni și, poate, în mod surprinzător, nimeni din cine credeți la ora actuală nu va ajunge președinte! Asistăm la căderea lui Putin, lui Biden, asistăm la căderea, bineînțeles, a lui Iohannis și toți cei din jurul lui, sunt schimbări uriașe în lume care sunt necesare, care se dovedesc în timp că ar fi binevenite.

Ce mâncare tradițională o să puneți pe masa de sărbători?

Legat de sărbătorile de iarnă, noi întotdeauna sărbătorim românește cu toate mâncărurile tradiționale deși eu nu mai mănânc sarmale cu carne de ani de zile, le continuăm pe cele de post, eu zic că sunt mai sănătoase. Pe de altă parte, muncesc intens la tot felul de cursuri. M-am înscris la Harvard, la cea mai mare Universitate din lume de Medicină, cu niște cursuri noi, așa că 2024 îmi aduce foarte multe încercări și sper, realizări. Mi-a apărut o carte nouă, se numește „Plus 1,  numerologia relațiilor”,  în care arăt cât de importante sunt numerele în relațiile umane și legătura care există între psihologie și numerologia lui Pitagora. Am foarte multe proiecte, multe emisiuni de televiziune, săptămâna viitoare sunt la o emisiune mare de la o televiziune, aici, în America.

 

Publicat: 01 ian. 2024, 21:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă