EXCLUSIV | Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Celebrul psiholog crede că ne pândește un pericol mare: „Putem doar să ne rugăm!”

Publicat: 18 oct. 2023, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Carmen Harra a prezis războiul din Israel încă din 1999! Celebra româncă a vizualizat încă din 1999 că va avea loc un război în Orientul Mijlociu. Și a spus asta invitată fiind în cadrul unei emisiuni de la New York, „Good Day”,  pe 6 ianuarie 1999.

„Carmen Harra a mai fost cu noi și anul trecut! Ai făcut niște predicții care s-au adeverit! Una dintre ele legată de un nou plan care s-a întâmplat! Ai prezis problemele Președintelui Clinton (…) Ce se mai întâmplă?”, a spus și a întrebat-o atunci prezentatoarea emisiunii pe Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024

„O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă!
Nu o să-l mai avem pe Saddam Hussein dar o să avem război! Se va întâmpla doar în Orientul Mijlociu!”, a mai spus atunci Carmen Harra, iar când a izbucnit războiul recent din Israel, Harra a primit un mesaj de la o jurnalistă de la NY Post care suna cam așa: „Bună, Carmen! Sunt Susan Kirschbaum. Sunt devastată de ceea ce se întâmplă în Israel! Ai prezis asta acum câțiva ani! (Susan, de la  NY Post)”.

Având în vedere ce s-a întâmplat recent în Israel și faptul că a izbucnit războiul, Ciao.ro a stat de vorbă direct cu celebrul psiholog și terapeut recunoscut în America. Se pare că există totuși riscul unui al treilea război mondial, mai ales că anul viitor, 2024, este an karmic.

Cum crede că se va termina acest război din Israel și dacă se anunță sau nu ceva mai amplu, Carmen Harra ne-a lămurit mai exact cum stă treaba.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, ne-a povestit exclusiv pentru Ciao.ro, Carmen Harra.

Tot vedeta ne asigură că la un moment dat se va aplana totuși și conflictul din Israel.

„Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat, în viitorul apropiat prin intervenția  americanilor dar la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024

În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi.  Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai adăugat Carmen Harra.

Face mult sport și dansează

Mișcarea este extrem de importantă pentru Carmen Harra care are mereu zâmbetul pe buze atunci când face sport și dansează. Are 68 de ani și debordează de energie.

“Este foarte importantă mișcarea în viață pentru că mișcarea ridică nivelul seratoninei, nivelul hormonilor din creier, ajută la starea de bine mentală, la circulație, la inimă, întărește mușchiul inimii. Este foarte important să exersăm la orice vârstă ca să ne menținem metabolismul unde trebuie și sistemul imunitar ridicat.

Eu am mare plăcere, pentru că toată viața mea am fost în lumea muzicală, să rezonez cu cântecele care sunt la modă și în special să  dansez pe ele. Dacă nu am oportunitatea să le cânt, măcar să mă bucur de ritmul care este atât de la modă la ora actuală”, ne-a mai povestit Carmen Harra despre sportul, mișcarea și dansul care îi fac atât de multă plăcere.

Publicat: 18 oct. 2023, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă