Aruncă aceste obiecte dacă vrei să ai noroc în noul an! Atrag relele și aduc ghinion

Publicat: 13 dec. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor News
Aruncă aceste obiecte dacă vrei să ai noroc în noul an! Atrag relele și aduc ghinion

Dacă vrei să ai noroc, prosperitate și abundență în noul an, atunci trebuie să faci o curățenie generală în locuință! Nu de alta, dar există multe obiecte care atrag relele și ghinoanele se vor ține lanț de tine.

Mai este doar un pas până la trecerea în noul an, așa că românii trebuie să arunce din casă obiectele care nu fac altceva decât să atragă ghinion. Toate obiectele pe care le avem în locuință sunt purtătoare de energii, fie că sunt pozitive, fie negative.

Iar obiectele care emană energii negative au un impact puternic asupra aspectelor din viața noastră. Fie că vorbim despre viața profesională sau profesională. În tradiția Feng Shui, unele obiecte sunt încărcate de energii pozitive, iar altele sunt doar surse de energii negative, astfel că este bine să scăpăm de ele.

Obiectele care aduc ghinion

Conform tradiției Feng Shui, unul dintre obiectele care aduc ghinion este un ceas stricat. Acesta trebuie aruncat, deoarece este un obiect care menține energiile negative în interiorul locuinței.

Pe această listă intră și calendarele mai vechi. Ele sunt oaze de energie negativă, care aduc cu sine probleme, ghinion și situații neplăcute. De asemenea, curățenia generală înainte de Anul Nou trebuie să includă și repararea țevilor stricate. În cultura chineză, apa este un simbol al abundenței, al bogăției, astfel că trebuie să curgă printr-o țeavă în stare bună de funcționare.

Cănile ciobite, vesela spartă sau oglinzile sparte trebuie de asemenea să fie aruncate din locuință pentru a face loc norocului, bunăstării și energiilor pozitive.

Plantele pe care să nu le ții în casă

Una dintre plantele care sunt extrem de periculoase pentru organism este iedera englezească. Specialiștii în amenajări interioare recomandă evitarea ei cu orice preț. Mai ales dacă sunt familii care au copii. Cei mici sunt tentanți să atingă frunzele ei, iar acest lucru le provoacă iritații ale pielii, vărsături, diaree, dar și probleme respiratorii. Nici adulții nu sunt feriți de aceste simptome. Inclusiv cei mai în vârstă pot suferi de aceste stări de rău dacă se află în preajma unei idere englezești.

O altă plantă toxică este Crinul de Paște. La fel ca și în cazul iederei englezești, cei mai afectați sunt copiii. Polenul este extrem de toxic, iar odată ingerat provoacă stări de vărsături, arsuri ale buzelor și gâtului, umflături și chiar dureri acute. O altă plantă extrem de comună, dar la fel de periculoasă este Narcisa. De obicei, asemănarea bulbilor de Narcisă cu ceapa face ca cei mici să o ingereze și poate provoca creșterea tensiunii, a ritmului cardiac și poate duce uneori chiar și la deces.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 13 dec. 2023, 11:30 Autor: Alina Nistor News
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă