Cezar Ouatu a socat juriul X Factor UK: „A fost absolut minunat. Esti campionul lumii”

Publicat: 23 sept. 2018, 14:42 Autor: Simona Vedete

Cezar Ouatu, in varsta de 38 ani, a trecut cu brio de auditiile pentru X Factor UK, ridicand publicul dar si toti membrii juriului in picioare, aclamandu-l incontinuu.

Contratenorul a reusit sa-i lase cu gura cascata pe Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson si i-au adresat numai cuvinte de lauda.

„Eşti foarte chipeş. Cezar, ne-ai transmis ceva foarte special. O energie grozavă. Ai reuşit să ne impresionezi. Trebuie să spun «da»”, a spus Simon Cowell.

„Ce poţi face tu cu vocea, pentru mine e imposibil de înţeles. A fost incredibil! E un răspuns foarte uşor – «da»”, a declarat si cantaretul Louis Tomlinson.

„A fost absolut minunat. Eşti campionul lumii”, l-a complimentat starul Robbie Williams, iar sotia sa, Ayda Williams, a spus: „Mi-ai adus lacrimi în ochi. Bravo! E un mare «da»”.

Cezar Ouatu a socat juriul X Factor UK

Cezar Ouatu a socat juriul X Factor UK:

Cezar Ouatu, vazand impactul pe care vocea sa l-a avut asupra juratilor, nu s-a putut abtine si i-au dat lacrimile, fiind extrem de emotionat.

Conform Adevarul.ro, inainte ca momentul sa fie difuzat, Cezar a dclarat ca a fost senzational, mai mult decat golden buzzer (butonul apasat de un membru al juriului pentru a putea trimite un concurent direct in finala).

Cezar a inceput sa fie cunsocut atat in tara, cat si in afara, dupa participarea la Eurovision din 2014, cu piesa „It’s my life”. A reusit sa se claseze pe locul 13, insa a castigat simpatia multor telespectatori.

Publicat: 23 sept. 2018, 14:42 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă