Bebelusul lui Malin Andersson, starul de la „Insula Iubirii”, a murit! Avea doar patru saptamani

Publicat: 23 ian. 2019, 15:34 Autor: Simona Vedete

Malin Andersson, fosta vedeta de la "Insula Iubirii" UK, este in doliu dupa ce bebelusul ei de numai de 4 saptamani a murit.

Micuta Consy s-a nascut inainte de termen, cu 7 saptamani mai devreme, , pe 23 decembrie, si din cauza complicatiilor a fost dus direct la terapie intensiva la spitalul Great Ormond Street din Londra.

Iar in aceasta dimineata Malin, in varsta de 25 de ani, a impartasit vestea dureroasa pe paginile de socializare, anuntand ca iubita ei fiica s-a stins din viata.

„Total indragostita de tine…iar mama a vrut sa fii alaturi de ea in cer. Nu a fost timpul tau. Mami te iubeste. Am stat cu tine in fiecare zi…ai deschis ochii pentru ultima oara pentru mine si am vazut acei ochi mari si caprui. Imi pare atat de rau ca nu am putut sa fac mai mult. Mergi si fii alaturi de bunica Consy” a scris aceasta.

Bebelusul lui Malin Andersson a murit

Bebelusul lui Mali a murit

Este a patra tragedie pentru Malin, care si-a pierdut mama din cauza cancerului de san in noiembrie 2017, dupa ce boala a revenit pentru a treia oara. Si tatal ei a murit, avand cancer de piele, dupa ce s-a luptat de doua ori cu boala.

Recent si prietena si colega ei de la „Insula Iubirii”, Sophie Grandon a murit anul trecut, suspectandu-se ca s-a sinucis.

Ca un tribut, Malin si partenerul sau, Tomp Kemp, au decis ca fetita lor sa poarta numele mamei sale, potrivit Mirror.

Malin nu a apucat nici macar sa-si tina fiica in brate, fiind conectata la aparate. Aceasta a privit-o cum sufera si a fost mai traumatizant decat atunci cand si-a pierdut mama.

Publicat: 23 ian. 2019, 15:34 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă