Actrita Beverley Owen a murit! Prima ‘Marylin’ s-a stins din viata la varsta de 81 de ani

Publicat: 27 feb. 2019, 10:36 Autor: Simona Vedete

Beverley Owen, actrita cunoscuta pentru crearea personajului Marylin in sitcomul "The Munsters" a decedat.

Colegul ei, Butch Patrick, care l-a interpretat pe Eddie Munster in indragita comedie din 1960, a confirmat moartea lui Beverley pentru USA TODAY, spunand ca „s-a dus”.

In urma cu o zi, acesta a postat un mesaj pe Facebook ca atribut adus actritei: „Frumoasa Beverley ne-a parasit. Era un suflet dulce” a scris acesta luni. „Am placut-o extrem de mult. Odihneste in pace Bev si multumesc pentru 13 episoade memorabile de Marilyn Munster” a spus acesta, potrivit usatoday.com.

Polly Stone, fiica lui Beverley, a spus pentru TMZ ca mama ei a a murit din cauza cancerului la ovare iar decesul s-a produs in casa ei din Vermont, inconjurata de familie si prieteni.

Actrita Beverley Owen a murit

Actrita Beverley Owen a murit
Beverley Owen

Actrita a fost diagnosticata cu aceasta boala necrutatoare in ianuarie 2017, insa nu a facut public acest lucru. Actrita din Iowa a aparut in 13 episoade din „The Munsters”, in care povestea se axa in mijlocul familiei iubitoare de monstrii, fiind prezenta chiar si mama lui Frankenstein, Dracula si Wolfman, sau in acest caz, Wolfboy.

Owen a parasit show-ul pentru a se marita cu scriitorul si producatorul Jon Stone. Acestia au fost casatoriti din 1966 pana in 1974. Owen a fost inlocuita cu actrita Pat Priest.

Beverley Owen are doua fiice, Polyy si Katte, care sunt profund indurerate si plang dupa mama lor.

Publicat: 27 feb. 2019, 10:36 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă