Vedeta Playboy, Natacha Jaitt, a fost gasita moarta in locuinta sa. A luat o supradoza de cocaina, insa fratele ei nu crede ca s-a sinucis

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:15 Vedete

Vedeta Playboy si fosta concurenta a show-ului Big brother a fost gasita in casa sa fara suflare.

Moartea ei este considerata suspecta, pentru ca femeia a declarat in urma cu scurt timp ca detine informatii despre o retea VIP de pedofili, dintre care multi erau politiceni cunoscuti.

Natacha Jaitt, in varesta de 41 de ani, a primit amenintari cu moartea si a fost victima unui abuz sexual. Trupul gol al modelului a fost gasit in patul locuintei sale din Buenos Aires, Argentina.

Se presupune ca a mers la o petrecere cu amicul sau, Raul Duarte, pentru a se intalni cu proprietarul unei proprietati inchiriate pentru petreceri private, cu cateva ore inaintea decesului.

Autopsia a dezvaluit ca organele ei au cedat pe rand, iar in nari avea urme de cocaina. Raporturile au arata ca moartea ei ar fi putut fi cauza din cauza consumului excesiv de alcool si cocaina.

Vedeta Playboy, Natacha Jaitt, a fost gasita moarta in locuinta sa

Vedeta Playboy, Natacha Jaitt, a fost gasita moarta in locuinta sa
Natacha Jaitt

Insa potrivit fratelui sau, Natacha nu s-a mai atins de droguri dupa ce dcotorul sau i-a spus ca i-ar fi fatal sa le amestece cu medicamentele pe care le lua in prezent.

Avocatul si fratele acesteia au spus presei locale ca este o posibilitate destul de mare ca Natacha sa fi fost ucisa. In timp ce investigatiile despre reteaua de pedofili erau in desfasurare, Jaitt a declarat ca niciodata nu va comite suicid.

Femeia a mai adaugat ca daca va fi gasita moarta, vinovatii vor fi cei pe care i-a acuzat. Presa locala a mai adaugat ca alti trei oameni au plecat de la locul scenei inainte ca politia sa soseasca, potrivit dailystar.com.

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:15 Vedete
Pe aceeași temă