Celebrul Bear Grylls a infuriat autoritatile din Bulgaria, dupa ce a mancat a broasca protejata de lege! Ce se va intampla cu prezentatorul

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3

Cunoscutul Bear Grylls ar putea avea mari probleme cu legea, dupa ce a ucis si mancat o broasca dintr-o zona naturala protejata.

Imaginile au aparut intr-un episod al emisiunii sale, „Running Wild”. Aventurierul Bear Grylls le-a demonstrat telespectatorilor cum poate fi preparata vietuitoarea, pe care a fiert-o in multa apa si ulterior a consumat-o in fata camerelor de luat vederi.

Totusi, acum barbatul de televiziune este cautat de catre autoritatile din Sofia, in Bulgaria, pentru a da explicatii. Desi lucrurile nu s-au petrecut acum, el a incalcat legea si va trebui sa raspunda pentru faptele sale. WOW cati bani are Bear Grylls! Si-a cumparat unul dintre cele mai luxoase apartamente din Londra! 

Bear Grylls ar putea fi amendat de catre oamenii legii din tara vecina. Episodul cu pricina a fost realizat in Muntii Rila, din Bulgaria, in anul 2017. Atat prezentatorul, cat si dansatorul american Derek Hough pot fi observati cum ucid animalul si il mananca, dupa care inoata intr-un lac.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3
Pe aceeași temă