Celebrul Bear Grylls a infuriat autoritatile din Bulgaria, dupa ce a mancat a broasca protejata de lege! Ce se va intampla cu prezentatorul

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3

Cunoscutul Bear Grylls ar putea avea mari probleme cu legea, dupa ce a ucis si mancat o broasca dintr-o zona naturala protejata.

Imaginile au aparut intr-un episod al emisiunii sale, „Running Wild”. Aventurierul Bear Grylls le-a demonstrat telespectatorilor cum poate fi preparata vietuitoarea, pe care a fiert-o in multa apa si ulterior a consumat-o in fata camerelor de luat vederi.

Totusi, acum barbatul de televiziune este cautat de catre autoritatile din Sofia, in Bulgaria, pentru a da explicatii. Desi lucrurile nu s-au petrecut acum, el a incalcat legea si va trebui sa raspunda pentru faptele sale. WOW cati bani are Bear Grylls! Si-a cumparat unul dintre cele mai luxoase apartamente din Londra! 

Bear Grylls ar putea fi amendat de catre oamenii legii din tara vecina. Episodul cu pricina a fost realizat in Muntii Rila, din Bulgaria, in anul 2017. Atat prezentatorul, cat si dansatorul american Derek Hough pot fi observati cum ucid animalul si il mananca, dupa care inoata intr-un lac.

Celebrul Bear Grylls a infuriat autoritatile din Bulgaria

Respectivele imagini cu Bear Grylls care mananca o broasca le-au provocat autoritatilor bulgare o reactie foarte puternica. Asta deoarece scenele au fost filmate intr-o zona naturala protejata si cunoscutul aventurier nu avea voie sa faca asemenea gesturi.

Desi celebru tocmai datorita aventurilor sale de acest tip, in care consuma tot soiul de vietuitoare, s-ar parea ca un asemenea comportament nu a fost chiar pe placul tuturor. Bear Grylls va trebui sa plateasca o amenda intre 250 si 2.500 de euro.

Totodata, compania care a produs emisiunea va trebui sa plateasca o amenda de pana la 5.000 de euro. S-ar parea ca, potrivit reprezentantilor de la Ministerul Mediului din Bulgaria, el stia exact ce are voie sa faca, dar si ce nu, pentru ca ceruse permisiunea speciala de a filma in zona, noteaza descopera.ro.

„Este evident din material ca in timpul filmarilor s-au produs incalcari ale reglementarilor si regulilor de conduita in arii protejate: intrarea si inotul in bazinul hidrografic al lacului Karakashevo, aprinderea unui foc, si prinderea si uciderea unui animal protejat”, a fost declaratia oficiala din partea Ministerului Mediului din Bulgaria.

Publicat: 01 Mar. 2019, 15:20 News 3
Pe aceeași temă