Selma Blair sufera de scleroza multipla. Actrita si-a facut curaj si a vorbit despre necrutatoarea boala VIDEO

Publicat: 27 Feb. 2019, 14:03 Vedete

Selma Blair a decis sa rupa tacerea si a vorbit pentru prima oara despre scleroza multipla si felul in care i-a schimbat viata.

Actrita in varsta de 46 de ani a lipsit vreme de ceva timp din lumina reflectoarelor, insa a facut o aparitie surpriza la petrecerea Vanity Fair de la Premiile Oscar 2019.

Aceasta a fost ravisanta, emanand eleganta si incredere, chiar daca a fost nevoita sa se ajute de un baston pentru a merge normal. Felul in care si-a asumat boala a fost un adevarat exemplu pentru cei din jur, si a fost aclamata pentru acest lucru.

Actrita Selma Blair a fost de acord sa vorbeasca pentru ABC News despre scleroza multipla si felul in care i-a schimbat viata. Este pentru prima oara cand Selma isi deschide sufletul si vorbeste despre aceasta boala.

„Sunt foarte bine. Sunt foarte fericită că stau de vorbă cu voi și că vă pot arăta cum este să suferi de o formă agresivă de scleroză multiplă. Așa că, după cum poți observa, nu pot să vorbesc foarte bine, am disfonie spasmodică acum” a spus Selma Blair, potrivit Digi24.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Feb. 2019, 14:03 Vedete
Pe aceeași temă