Lovitura pentru Pro TV! Unul dintre cei mai importanti oameni pleaca la Antenna Group

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:59 News 4
Lovitura pentru Pro TV! Unul dintre cei mai importanti oameni pleaca la Antenna Group

Una dintre persoanele de baza din Pro Tv si-a dat demisia si va pleaca pe un post mult mai bun.

Stella Litou, directorul de programe din ultimii patru ani al statiei Pro TV va parasi postul pentru a se alatura altui grup media. Potrivit paginademedia.ro, Stella va merge la Antenna Group, unul dintre cele mai mari grupuri media din Grecia, pentru o super pozitie in top management.

Lovitura pentru Pro TV

Lovitura pentru Pro TV! Unul dintre cei mai importanti oameni pleaca

Acest grup nu este strain de Romania avand operatiuni de radio precum Kiss FM, Rock FM si Magic FM, dar si posturile TV Kiss TV si Magic TV. Grupul a fost fondat in 1088 de catre Minos Kyriakou si detine operatiuni in tari precum Grecia, Cipru, Serbia, Muntenegru, Slovenia si Romania.

Stella Litou a inceput sa lucreze pentru Pro TV in 2015, venind cu o vatsa experinta in spate, inainte lcurand pentru MTG, Nova Broadcasting Group din Sofia, Bulgaria pe postuol de Head of Strategy and Development.

Cine va fi noul director de programe de la Pro TV

Postul va fi ocupat de Antonii Mangov, care vine tocmai din Bulgaria. Potrivit sursei citate, acesta a inceput sa lucreze la Nova Broadcasting Group in Bulgaria, iar in ultimii doi ani a fost responsabil de strategia generala de programare.

Pe langa asta, s-a ocupat si cu planificarea pe termen lung si pozitionarea grupului, coordonarea continutului si a grilelor locale de programe, precum si de strategia generala de achizitii a grupului.

Publicat: 27 Feb. 2019, 11:59 News 4
Pe aceeași temă