Cine este tanarul afacerist care a construit primul metru de autostrada din Moldova, din fonduri proprii VIDEO

Publicat: 06 Mar. 2019, 09:37 News 2

Stefan Mandachi, afaceristul care a construit din fonduri proprii primul metru de autostrada, a impresionat o intreaga Romanie.

Primul metru de autostrada din Moldova a fost construit de barbat din banii sai. Stefan Mandachi are 33 de ani, este de meserie avocat si se recomanda drept „taran de la Sfantu Ilie”. Aceasta este satul din comuna Scheia, in judetul Suceava, unde a copilarit barbatul. Acolo locuieste acesta si acum.

Totodata, la sfarsitul lui 2018, companiile pe care le detine tanarul antreprenor aveau o cifra impresionanta de afaceri. Mai exact, este vorba despre 27,6 milioane de euro, dar si 850 de angajati, in firmele sale. Afaceristul a construit primul metru de autostrada din Moldova din initiativa proprie si din banii sai.

Primul metru de primul metru de autostrada din Moldova va fi inaugurat in curand!

Cine este tanarul afacerist care a construit primul metru de autostrada din Moldova, din fonduri proprii

Tanarul a sustinut ieri o conferinta de presa, la Suceava, in care a povestit ca pe data de 15 martie din acest an, la ora 15:00 va fi inaugurat primul metru de autostrada din Moldova. Nu a divulgat insa locatia constructiei.

Aceasta va fi situata intre Voronet si Putna, pe un teren care ii apartine. Investitia l-a costat 4.500 de euro, ca sa poata construi „Monumentul Autostrazii”, in semn de protest pentru faptul ca in Romania nu exista autostrazi.

Tot in anul 2018, Stefan Mandachi a finalizat si prima franciza hoteliera romaneasca, in urma unei investitii de 7,5 milioane de euro. Totodata, in luna februarie din acest an, lantul de restaurante fast-food „Spartan”, pe care il detine, a ajuns la 41 de locatii, fiind pe locul trei in topul preferat de romani.

„Suntem singura provincie istorica din Romania cu zero kilometri de autostrada, dupa aproape 30 de ani de la Revolutie. Am fost astfel condamnati la izolare economica si foarte multi oameni si-au pierdut vietile in traficul din nord-estul tarii, din cauza lipsei drumurilor decente. Sunt mirat ca aceasta zona de granita a Uniunii Europene a fost uitata, neglijata si sfidata. Este momentul ca aceste lucruri sa se schimbe, iar actiunile mele din ultimele luni sustin cu tarie aceasta necesitate”, a declarat Stefan Mandachi, potrivit adevarul.ro.

Publicat: 06 Mar. 2019, 09:37 News 2
Pe aceeași temă