Asia Express. Serban Copot, eliminat din concurs. Cosmin Selesi nu mai poate continua VIDEO

Publicat: 04 mart. 2019, 10:31 Autor: D. C. Vedete

Vesti proaste pentru cantaret, dar si pentru fanii lui care isi doreau sa il vada in continuare, in Drumul Elefantului de la Asia Express.

Asia Express. Serban Copot a fost eliminat din concurs. Dar nu din cauza ca nu ar fi bun sau alte probleme. Nu. Din cauza accidentarii lui Cosmin Selesi, partenerul de concurs al lui Hiena, cuplul este nevoit sa se retraga din participarea la Asia Express, sezonul doi.

Cosmin Selesi s-a accidentat grav la picior si a ajuns la spital. Din nefericire, prezentatorul Antena 1 nu poate continua. A fost nevoit sa abandoneze si sa revina in Romania, pentru a se trata la picior. Cu toate ca zilele trecute se zvonea ca George Vintila ar putea ajunge la Asia Express, lucrurile stau altfel.

Serban Copot a fost nevoit sa abandoneze concursul. Din cauza faptului ca nu mai are partener de drum, Hiena a fost trimis acasa alaturi de Cosmin Selesi. Anuntul a fost facut de Gina Pistol, in editia Asia Express de pe 3 martie 2019.

Asia Express. Serban Copot, eliminat din concurs

  • „Am vești proaste. Din păcate, nu toți concurenții vor putea vedea India. Am făcut tot ce am putut pentru ca partenerul tău, Cosmin Seleși, să rămână la Asia Express. Din păcate, el trebuie să plece acasă, motiv pentru care și drumul tău în concurs se oprește aici”, a anunțat Gina Pistol.
  • „Mă întorc la familie, imi este foarte dor de copii, imi este foarte dor de soție, de prieteni, dar parcă aș mai sta. Această competiție te ține aici, chiar dacă este greu, își dorești să continui. Îmi pare rău că trebuie să ies așa, sunt dezamăgit că ies astfel din joc”, a fost reacția lui Șerban, care și-a îmbrățișat colegii înainte de plecare.
  • „Erau niște concurenți foarte puternici și nu meritau soarta asta”, au comentat CRBL și Oase.
Publicat: 04 mart. 2019, 10:31 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×