Asia Express. Cosmin Selesi a ajuns de urgenta la spital! Inca o victima la Asia Express

Publicat: 26 feb. 2019, 11:33 Autor: Simona News 3

Veste trista despre Cosmin Selesi, care a ajuns la spital dupa o accidentare la Asia Express.

Concurentii show-ului Asia Express, transmis de Antena 1, au parte parte de probe din ce in ce mai grele, iar pentru Cosmin Selesi asta a insemnat o vizita la spital.

In timp ce concura alaturi de colegul lui, Serban Copot, impotriva echipei formata din Jojo si Paul Ipate, in lupta pentru imunitate, Cosmin Selesi s-a accidentat destul de rau.

S-a intamplat atunci cand incerca sa treaca pe sub un bustean, printr-o gaura facuta in nisip, cand dintr-o data piciorul stang i-a cedat, incat ii cauza dureri insuportabile.

Cursa a fost oprita pentru moment pentru ca Selesi nu mai putea merge, si a primit primul ajutor. Insa fiindca nu si-a revenit dupa interventia medicilor, aceste a trebuit sa fie dus la spital pentru analize.

„Am avut impresia că mi-a băgat cineva un cuțit de la genunchi până în fesier. Am crezut că e cârcel. Am tras cu praștia și atunci, mamă, a început să doară. N-am mai putut. Mi s-a tăiat tot. Mă ardea într-un hal. (…) Oribil. Și cald.

Asia Express. Cosmin Selesi a ajuns de urgenta la spital

Asia Express. Cosmin Selesi a ajuns de urgenta la spital

Și toată lumea în jurul meu. Aveam impresia că n-am aer. Oribil. Oribil! (…) Când apăsa și ajungea la un punct anume, explodam de durere. O durere pe care n-am simțit-o în viața vieților mele”, a spus Cosmin Selesi la Asia Express.

Margherita de la Clejani a ajuns in spital!

Asta s-a intamplat la scurt timp dupa ce Margherita a ajuns si ea la spital. Fiindca n-a putut sa se alimenteze corespunzator si din cauza oboselii acumulate, Margherita a inceput sa aiba dureri de cap si frisoane, astfel incat a fost nevoie de interventia medicilor.

Din cauza infectiei la rinichi, Margherita n-a mai putut continua show-ul, fiindca trebuia sa se intoarca in tara si sa urmeze un tratament. Astfel ca echipa formata din Margherita si Iuliana Luciu a fost nevoita sa se retraga din competitie.

„M-am trezit din somn și îmi era foarte frig, aveam frisoane, tremuram…am transpirat excesiv, am udat cearceaful… Mi s-a pus negru în fața ochilor, simțeam niște dureri puternice în cap, nu puteam să mai stau în picioare. Îmi pare rău că trebuie să ajung la spitalele de aici.

Sunt un om foarte sensibil și reacționez mereu când sunt scoasă din zona mea de confort. Sper să-mi revin din toată această stare de rău, să tratez cauza și să reîncep cu forțe noi, așa cum mi-am dorit de când am reintrat în concurs”, a spus Margherita la „Asia Express”, potrivit Libertatea.

Publicat: 26 feb. 2019, 11:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă