Momentul in care Rami Malek cade de pe scena, la Premiile Oscar 2019! VIDEO

Publicat: 25 feb. 2019, 22:08 Autor: madalina m. Vedete

Actorul Remi Malek le-a oferit o supriza celor aflati in public, la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar.

Pentru multi nu a reprezentat o supriza ca actorul a castigat un trofeu pentru Cel mai bun actor in rol principal, dar el le-a dat palpitatii cand se afla pe scena. Momentul in care Rami Malek cade de pe scena a fost filmat.

Actorul a avut parte de cateva peripetii, la Premiile Oscar. La cei 37, acesta a avut parte de un soc si nu i-a venit sa creada ca este marele castigator. Imediat dupa discursul de multumire, vedeta a atras toate privirile. La inceput, nimeni nu intelesese ce s-a intamplat.

Totusi, in mod hilar, el a avut grija sa nu sparga sau strice in vreun fel statueta proaspat castigata. In imaginile surprinse cu momentul in care Rami Malek cade de pe scena se poate vedea cum au sosit si paramedicii. Actorului i-au fost oferite primele ingrijiri si si-a revenit.

Momentul in care Rami Malek cade de pe scena, la Oscaruri!

Momentul in care Rami Malek cade de pe scena, la Premiile Oscar 2019

De vina pentru acest incident pare sa fi fost emotiile. Filmuletul in care Rami Malek cade de pe scena s-a viralizat rapid, spre socul fanilor sai. Pe langa rolul celerului Freddie Mercury, in filmul „Bohemian Rapsody”, actorul mai este cunoscut si pentru cel din serialul „Mr. Robot”.

Totul s-a petrecut chiar la sfarsitul ceremoniei. Din fericire, insa, actorul nu s-a ranit serios cand a picat de pe scena. Vedeta parea sa isi fi revenit complet cand a acordat cateva interviuri presei americane, cand s-a terminat evenimentul mult asteptat din lumea filmului.
Totodata, paramedicii s-au grabit sa ii sara lui Rami Malek in ajutor chiar cand pica de pe scena. Acesta avea statueta Oscar in mana si a fost transportat in culise.

„Faptul ca il sarbatoresc pe Freddie Mercury si povestea sa cu voi in aceasta seara este o dovada ca avem nevoie de filme ca acesta. Eu sunt fiul unor imigranti din Egipt, un american la prima generatie. Parte din povestea mea inca se scrie acum. Voi pretui acest moment pentru tot restul vietii mele”, a sustinut Rami Malek, in timpul discursului de la Premiile Oscar.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 25 feb. 2019, 22:08 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă
×