Rami Malek, declaratie de dragoste pentru actrita de care s-a indragostit. Cine e cea care i-a ‘capturat inima’ VIDEO

Publicat: 25 feb. 2019, 20:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actorul din Bohemian Rhapsody a fost in centrul atentiei la cea de-a 91-a gala de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc duminica la Los Angeles.

Actorul a castigat un Oscar pentru rolul sau din Bohemian Rhapsoy, dar Remi Malek a cazut cu tot cu trofeu de pe scena Oscar 2019. Medicii au fost chemati de urgenta deoarece s-a lovit destul de grav. Cu toate astea, unul din cele mai adorate momente de la Oscar 2019 i-au apartinut lui. Rami Malek i-a facut o declaratie de dragoste actritei de care s-a indragostit.

Inainte de a urca pe scena pentru a primi trofeul pe care orice actor si-l doreste, cel putin o data in viata, Rami Malek si-a sarutat iubita. Cei doi au venit impreuna si au stat unul langa altul, furand privirile tuturor din sala. Rami Malek este indragostit pana peste cap de actrita Lucy Boynton.

Rami Malek, declaratie de dragoste pentru Lucy Boynton VIDEO


Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare „Bohemian Rapsody”. In film, Lucy Boynton o interpretează pe Mary Austin, iubita lui Freddie Mercury care i-a devenit apoi prietenă și suflet-pereche.

Malek i s-a adresat direct iubitei lui de pe scena Premiilor Oscar. I-a mulțumit pentru contribuția la realizarea peliculei, dar și pentru contribuția din viața lui personală. „Lucy Boynton, ești inima acestui film, ești mai presus de imens de talentată. Mi-ai capturat inima”, i-a spus Rami Malek.

Publicat: 25 feb. 2019, 20:12 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă