Oscar 2019. Rami Malek a cazut de pe scena dupa ce a fost premiat. Medicii au fost chemati de urgenta

Publicat: 25 feb. 2019, 13:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actorul Rami Malek a căzut de pe scena Oscarurilor imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun actor și a avut nevoie de intervenția medicilor.

Oscar 2019. Rami Malek a cazut de pe scena dupa ce a fost premiat. Actorul Rami Malek a primit distincția pentru cel mai bun actor la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar și a susținut un discurs care a însuflețit sala, dar la coborârea de pe scenă, artistul s-a împiedicat și s-a prăbușit sub privirile uluite ale celor prezenți.

”Actorul a făcut tot ce a putut să își salveze trofeul. Când a lovit podeaua, Malek a părut surprins, iar cei din jur l-au ajurat să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-l trata pe actor”, arată o sursă citată de Vanity Fair.

Oscar 2019. Rami Malek a cazut de pe scena

Vedeta și-a revenit destul de repede astfel încât, în culise a reușit să se adreseze și celor care nu au fost de acord cu triumful său: ”Nu cred că, din punctul de vedere al criticilor, decizia a fost unanimă, dar țin cont de tot ce ați scris. De când eram mic, citesc și învăț foarte mult din critica de film. Așa că oricum, încă vă apreciez foarte mult”, anunță Vanity Fair.

Esti fan Oscar? Te invitam sa citesti si:

Lady Gaga, diamant de 30 de milioane de dolari la Oscar 2019. Care este secretul pietrei pretioase

Premiile Oscar 2019. Cele mai frumoase cupluri de la Oscar

Cele mai urate tinute de pe covorul rosu la premiile Oscar 2019

Premiile Oscar 2019. Olivia Colman, Oscarul pentru cea mai buna actrita

Publicat: 25 feb. 2019, 13:33 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×