Premiile Oscar 2019. Olivia Colman, Oscarul pentru cea mai buna actrita

Publicat: 25 feb. 2019, 10:43 Autor: Simona Vedete

Olivia Colman a fost una dintre surprizele serii, castigand mult doritul premiu pentru Cea mai buna actrita.

Seara cu emotii pentru industria filmului in Los Angeles, unde a avut loc decernarea premiilor Oscar 2019. Ca in fiecare an, au fost multe rasturnari de situatie, unde multi dintre favoriti nu au luat marele premiu.

O surpriza a venit chiar din partea Oliviei Colman, care a castigat premiul pentru ‘Cea mai buna actrita in rol principal’, pentru prestatia din filmul The Favourite, unde a interpretat-o pe Regina Anne.

Principala favorita era Glenn Close, iar Olivia a fost surprinsa ca a reusit-o sa-i ia trofeul.

Premiile Oscar 2019. Olivia Colman, cea mai buna actrita

Premiile Oscar 2019. Olivia Colman, cea mai buna actrita
Olivia Colman

„E chiar foarte stresant. E ilar! Am un Oscar! OK, vreau să vă mulţumesc tuturor. Trebuie să mulțumesc multor oameni. Dacă se întâmplă să uit pe cineva, o să vă găsesc mai târziu și o să vă dau o îmbrățișare prelungă” a spus Olivia Colman, conform ProTV.

„Glenn Close eşti idolul meu de atâta vreme, nu aşa voiam să fie, ai fost extraordinară” a continuat Olivia, spunand ca Glenn este idolul ei din tinerete.

„Îți mulțumesc Ed. Cel mai bun prieten al meu, te iubesc atât de mult. 25 de ani ai fost cel mai bun susținător al meu. El va plânge, eu nu” a incheiat actrita, multumindu-i sotului ei Ed, cu care este casatorita de 25 de ani.

Actrita in varsta de 45 de ani se poate lauda si cu alte premii importante, precum patru premii BAFTA si doua Globuri de Aur. Aceasta a fost nominalizata pentru prima data la Oscar, si a reusit performanta de a castiga mult ravnitul premiu.

Olivia Colman a jucat in 25 de filme in lunga ei carierea de 20 de ani, si are la activ 35 de premii, insa Oscarul primit aseara este, cu siguranta, cel mai important si valoros dintre toate.

Vezi AICI lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2019.

Publicat: 25 feb. 2019, 10:43 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă