VIDEO! Cine este Ema Stoian, dasatoarea de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul de la Andra?! Parintii ei n-au nicio treaba cu dansul iar ea a luat deja locul 1 la un Campionat Mondial!

Publicat: 25 feb. 2019, 11:00 Autor: D. C. Vedete

Si Andi Moisescu a vrut sa apese pe butonul auriu dupa ce aceasta fetita efectiv a uimit pe toata lumea cu dansul ei.

Cine este Ema Stoian, dasatoarea de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul? Ema Stoian a fost concurenta care a uimit intreaga audienta de la Romanii au talent si doi jurati au vrut sa apese Golden Buzz dupa reprezentatia ei.

Copila este o balerina desavarsita la cei 10 ani ai sai iar dupa dansul de-a dreptul spectaculos pe care l-a facut pe scena „Romanii au Talent” a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul. Ema Stoian a impresionat pe toată lumea cu mişcările sale de dans inspirate de Maddie Ziegler, o altă micuţă dansatoare devenită celebră după ce a apărut în mai multe videoclipuri ale cântăreţei Sia. Deşi toată lumea din familie iubeşte dansul, Ema este singura care face de performanţă, tatăl ei fiind inginer, iar mama – economistă.

„Sunt foarte fericită şi foarte surprinsă fiindcă nu mă aşteptam pentru că sunt mulţi alţii foarte buni. Sigur că visam, dar nu am crezut că se va adeveri visul. Simt că-mi iese sufletul din piept de bucurie“ a fost tot ce a mai putut sa declare micuta dupa fantastica ei reprezentatie.

Cine este Ema Stoian, dasatoarea de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul?

La 10 ani, Ema Stoian este pasionată de acrodance, gimnastică ritmică şi dans contemporan. La vârsta de trei ani şi jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecţii de dans, balet şi gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanţă, iar un an mai târziu, fetiţa lua medalia de aur la Cupa României.

„Ema e o fetiţă isteaţă şi modestă şi aşteaptă să se întâmple lucrurile. Nu ştiu dacă se aştepta să primească Golden Buzz-ul. Cred că mai degrabă spera. Am fost cu toţii foarte bucuroşi şi uşor copleşiţi. A fost un moment frumos, chiar magic, într-un fel. Şi-a dorit să vină la Românii au talent, e o emisiune pe care ea o îndrăgeşte de când era mică.

Au încurajat-o şi profesorii de la şcoală şi i-a plăcut tot ce s-a întâmplat la emisiune. Şi oamenii pe care i-a întâlnit şi cei care au ajutat-o în pregătire“ a declarat mama fetitei dupa ce aceasta a fost trimisa direct in semifinalele competitiei.

Publicat: 25 feb. 2019, 11:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă