VIDEO! Cine este Ema Stoian, dasatoarea de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul de la Andra?! Parintii ei n-au nicio treaba cu dansul iar ea a luat deja locul 1 la un Campionat Mondial!

Publicat: 25 Feb. 2019, 11:00 Vedete

Si Andi Moisescu a vrut sa apese pe butonul auriu dupa ce aceasta fetita efectiv a uimit pe toata lumea cu dansul ei.

Cine este Ema Stoian, dasatoarea de 10 ani care a luat Golden Buzz-ul? Ema Stoian a fost concurenta care a uimit intreaga audienta de la Romanii au talent si doi jurati au vrut sa apese Golden Buzz dupa reprezentatia ei.

Copila este o balerina desavarsita la cei 10 ani ai sai iar dupa dansul de-a dreptul spectaculos pe care l-a facut pe scena „Romanii au Talent” a facut-o pe Andra sa apese Golden Buzz-ul. Ema Stoian a impresionat pe toată lumea cu mişcările sale de dans inspirate de Maddie Ziegler, o altă micuţă dansatoare devenită celebră după ce a apărut în mai multe videoclipuri ale cântăreţei Sia. Deşi toată lumea din familie iubeşte dansul, Ema este singura care face de performanţă, tatăl ei fiind inginer, iar mama – economistă.

„Sunt foarte fericită şi foarte surprinsă fiindcă nu mă aşteptam pentru că sunt mulţi alţii foarte buni. Sigur că visam, dar nu am crezut că se va adeveri visul. Simt că-mi iese sufletul din piept de bucurie“ a fost tot ce a mai putut sa declare micuta dupa fantastica ei reprezentatie.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Feb. 2019, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă