Tehnica socanta aplicata unui bebelus de 2 saptamani! Ce se intampla cu micutul cand e tinut doar de picioare, cu capul in jos! VIDEO alarmant

Publicat: 24 Feb. 2019, 18:04 News 3

Un chiropractor a reusit sa starneasca anumite controverse, in mediul online.

Barbatul a fost filmat cand incepe sa isi puna in practica metoda. Tehnica socanta aplicata unui bebelus de doar 2 saptamani a starnit revolta internautilor. In special parintii au fost cei care s-au simtit profund ingrijorati de ceea ce i se intampla micutului din imagini.

Cel care este responsabil de acele gesturi se numeste Andrew Arnold. Specialistul originar din Melbourne, in Australia, a spus ulterior ca ar fi efectuat un tratament asupra coloanei vertebrale a copilului. Filmuletul in care isi demonstreaza abilitatile a reusit insa doar sa starneasca furia oamenilor si sa le dea fiori pe sira spinarii.

Barbatul si-a filmat sesiunea si a postat videoclipul pe pagina de Facebook a unitatii medicale „Cranbourne Family Chiropractic”, unde activeaza de ceva timp ca si chiropractor. Tehnica socanta aplicata unui bebelus a fost explicata de catre Andrew Arnold.

Tehnica socanta aplicata unui bebelus de 2 saptamani

In imaginile postate pe retelele sociale se poate vedea cum specialistul efectueaza o serie de teste controversate asupra copilului. El incepe prin plierea picioarelor copilului de 2 saptamani pana in solduri, pana cand simte un „clic” al oaselor.

In tot acest timp, parintii bebelusului sunt de fata si stau mai departe de camera de luat vederi. Pe urma, acesta scoate un dispozitiv numit activator, incarcat cu un arc, pe care mai intai il testeaza pe mana unui adult. Cand il pune in practica si pe copil, micutul izbucneste foarte tare in lacrimi, pentru ca a fost lovit cu putere de acel aparat.

Dupa aceea, tehnica socanta aplicata unui bebelus mai presupune si testarea claviculei acestuia. Andrew Arnold si-a folosit doua degete pentru a masa spatele micutului. In cele din urma, el a prins copilul de picioare, si l-a tinut cu susul in jos, timp de cateva secunde. Astfel de metode puse in practica pe nou-nascuti au fost contestate de catre parinti. Multi dintre ei nu sunt de parere ca ajuta in vreun fel, pentru ca bebelusii ajung doar sa fie chinuiti.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 24 Feb. 2019, 18:04 News 3
Pe aceeași temă