Baietelul de 4 ani a inceput sa-i spuna mamei sale adevaruri socante! Copilul sustine ca isi aminteste momentul nasterii si a dat detalii infioratoare! :O

Publicat: 08 feb. 2019, 16:50 Autor: madalina m. Parenting

Baietelul de 4 ani sustine ca isi aminteste o alta viata, pe care a avut-o inainte sa se nasca.

O mama a luat-o razna cand a auzit ce-i spune fiul ei! Baietelul sau de doar 4 ani a inceput sa ii povesteasca lucruri infricosatoare. In mod socant, copilul sustine ca isi aminteste momentul nasterii sale.

Si nu numai atat, pentru ca micutul stia si alte detalii, pe care doar femeia, pe nume Laura Mazza, le-ar fi putut sti. Originara din Australia, mamica sustine ca baietelul sau, Luca, isi aminteste de avortul pe care femeia l-a suferit inainte sa ramana iarasi insarcinata.

Totodata, el i-ar mai fi spus mamei sale ca este reincarnarea bebelusului pe care l-a pierdut. Pe langa faptul ca isi aminteste momentul nasterii sale, Luca mai tine minte si faptul ca „a murit in burtica, a devenit inger si s-a intors”.

Copilul sustine ca isi aminteste momentul nasterii

Desi acesta nu este primul caz in care copiii sustin ca au trait o alta viata, inainte de-a se naste, pe care si-a aduc aminte perfect, este unul cat se poate de socant. Femeia a povestit totul cu ajutorul contului sa de Facebook.

In mod infiorator, baietelul de 4 ani isi aminteste momentul nasterii. De asemenea, femeia sustine ca nu a avut niciodata cu micutul o conversatie despre ingeri, daramite despre un subiect atat de sensibil cum e pierderea unei sarcini.

„Inainte sa fiu insarcinata cu Luca am avut sangerari mari. Imi amintesc ca am avut un test pozitiv de sarcina, iar cateva zile mai tarziu am experimentat dureri puternice. Am ramas insarcinata aproape imediat ce am pierdut prima sarcina. Stiam ca Luca e un copil deosebit, pentru ca pare un suflet vechi. Mi-a spus ca a murit, iar dupa a devenit inger si s-a intors fiindca i-am fost dor de mine”, a povestit femeia, intr-o postare pe retelele sociale.
isi aminteste momentul nasterii

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 08 feb. 2019, 16:50 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă