Imagini in exclusivitate! HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon „Game of Thrones” care va fi lansat in Aprilie

Publicat: 07 feb. 2019, 10:32 Autor: D. C. Vedete

Mai sunt aproape 2 luni pana cand va fi lansat ultimul sezon din Game of Thrones iar HBO deja a dezvaluit o parte din actiune.

HBO a prezentat primele imagini din ultimul sezon „Game of Thrones”! Primele imagini din cel de-al optulea sezon al serialului ”Game Of Thrones” au fost dezvăluite de HBO pentru fanii serialului fenomen care asteapta cu nerabdare ultimul sezon din serie.

HBO a evitat cu meticulozitate scurgerea de informaţii despre ultima parte a acestei francize de succes, aşadar nu este de mirare că imaginile proaspăt lansate nu oferă prea multe indicii în afară de personajele principale care vor reveni pe micile ecrane. Emilia Clarke, care a jucat rolul lui Daenerys Targaryen în toate cele şapte sezoane ale „Game of Thrones”, va reveni la rândul său, în binecunoscuta înfăţişare argintie.

Lena Headey se va întoarce în al optulea sezon în rolul rolul reginei lipsite de scrupule Cersei Lannister, fiind prezentată în imagini lângă Tronul de Fier, aflat în centrul bătăliilor din Westeros. Maisie Williams, în vârstă de 21 de ani, va reveni de asemenea în rolul Arya Stark, fiica băieţoasă de provenienţă nobilă.

Primele imagini din ultimul sezon „Game of Thrones”

Primele imagini din ultimul sezon

Kit Harington, interpretul personajului Jon Snow încă de la debutul seriei, în 2011, este prezent de asemenea în imaginile dezvăluite de HBO. Sezonul şapte a adus o revelaţie uluitoare cu privire la provenienţa personajului său, iar telespectatorii speră să afle deznodământul până la sfârşitul celui de-al optulea sezon.

Această sagă pentru micile ecrane a devenit unul dintre cele mai urmărite seriale de televiziune, iar actorii săi au ajuns vedete celebre în întreaga lume, cu toate că mulţi dintre ei nu erau cunoscuţi anterior.

Primul episod din cel de-al optulea sezon al ”Game of Thrones” va fi difuzat în premieră duminică, 14 aprilie, potrivit HBO.

Publicat: 07 feb. 2019, 10:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă