Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice: „E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atinge”

Publicat: 25 feb. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice: E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atinge

Medicul estetician a fost invitat in cadrul unei emisiuni la postul tv Antena 3 unde a vorbit despre operatii estetice si siguranta efectuarii lor.

Esteticianul Dana Miricioiu a vorbit despre operatii estetice, la tv. Medicul a abordat si subiectul arzator de acum o luna si anume: medicul fals italian, Matteo Politi. Dana Miricioiu s-a aratat uimita de tupeul fantastic al persoanelor care se dau drept medici si pun viata pacientilor in pericol.

Esteticianul Dana Miricioiu despre Matteo Politi

„Cred ca este foarte greu sa patrunzi in unitati medicale. Ma uimeste curajul acestor persoane. Eu, dupa atatia ani de practica, de studiu, si in momentul in care fac o singura onjectie, concentrarea este maxima.

Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei pacienteStiu ce trebuie sa fac, ce riscuri pot aparea, raspunderea mea este fantastica. Dam niste incizii, intram dincolo de piele, unde sunt tot felul de elemente anatomice”, a spus Dana Miricioiu.

Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice

Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atinge
Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice: E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atinge

Esteticianul Dana Miricioiu sustine ca ea, ca medic, e constienta de toate actiunile si consecintele ce pot aparea in timpul unei proceduri. In plus, sustine ca meseria de estetician este grea deoarece multi pacienti vin la doctor cu o asteptare pe care multi nu o pot realiza. Asa unii pacienti pleaca dezamagiti, in timp ce altii se deformeaza de buna voie.

„Este foarte greu sa spui unui pacient ca ceea ce isi doreste nu se poate atinge. Rolul nostru este sa incercam sa il ghidam ca sa obtinem ceea ce trebuie. Pentru ca suntem chirurgi esteticieni trebuie sa cautam armonia. Lucrurile trebuie stabilite cu pacientii”, a mai adaugat medicul.

De ce isi modifica femeile pometii

Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atingeMedicul estetician a raspuns si la aceasta intrebare deloc grea: „Intervenim prin mai multe metode, sa fie proeminenti. Exista aceste clisee, sa aiba infatisarea unei vedete”.

Mariri de sani si rinoplastie, in topul operatiilor estetice

Esteticianul Dana Miricioiu, despre operatii estetice E greu sa ii spui unui pacient ca ce isi doreste nu se poate atingeCat despre cele mai dese interventii estetice pe care le realizeaza in cabinet, Dana Miricioiu sustine ca e vorba despre implanturi si modificari de nas. „Cei mai multi pacienti ii am pentru remodelarea corpului. Maririle de sani sunt foarte frecvente, dar si rinoplastia”.

Coafor din Suceava, loc pentru operatii estetice. Ce s-a intamplat cu patroana la audieri VIDEO

Ce operatii estetice are Daniela Crudu! Bruneta e HORROR!

Publicat: 25 feb. 2019, 18:40 Autor: Echipa Ciao.ro Beauty & Style
Pe aceeași temă
×