Cine este Marc Martel, vocea ‘geamana’ a lui Freddie Mercury. El este cel care a cantat in Bohemian Rhapsody VIDEO

Publicat: 25 feb. 2019, 17:35 Autor: D. C. Vedete

Ieri a avut loc a 91-a editie a galei Oscar 2019. Printre filmele care s-au bucurat de succes s-a numarat si Bohemian Rhapsody, despre Freddie Mercury.

Remi Malek a castigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui actoriceasca, desi nu a cantat. Toata lumea s-a intrebat a cui este vocea din film. Surpriza a fost dezvaluita acum si se pare ca mai exista un artist cu aceeasi voce ca a solistului trupei Queen. Cine este Marc Martel, vocea ‘geamana’ a lui Freddie Mercury?

Cu toate ca Remi Malek este un actor bun, are o voce groaznica. Asa cum el a marturisit in urma cu cateva saptamani: „Nimeni nu și-ar dori să mă audă cântând”. In scenele vocale din Bohemian Rhapsody, producatorii au folosit intregistrari audio din arhiva.

Cine este Marc Martel, vocea ‘geamana’ a lui Freddie Mercury

Cum solutia aceasta nu a fost tot timpul cea potrivita, producatorii au apelat la Marc Martel, vocea ‘geamana’ a lui Freddie Mercury. Acesta s-a nascut la Montreal si a ascultat piesele lui George Michael in copilarie si adolescenta. In plus, datorita faptului ca tatal e pastor si mama conduce un cor, Marc Martel a ascultat si muzica crestina.

Singurul lucru pe care il stia in copilarie despre Queen era scena din comedia „Wayne’s World”, în care protagoniștii cântau în mașină „Bohemian Rhapsody”. In liceu, Marc Martel a avut o trupa de rock crestin. Basistul grupului sau a observat asemanarea cu vocea lui Freddie Mercury.

Marc Martel canta in Bohemian Rhapsody VIDEO


Marc Martel a inceput sa asculte albumele trupei Queen apoi. In 2001 a auzit ca tobosarul Roger Taylor organizează audiții pentru o trupă-omagiu. Asa ca s-a dus si a dat o probă. Avea să fie începutul unei cariere. Și al unei mari iubiri. In contractul semnat cu producatorii Bohemian Rhapsody, Marc Martel nu are voie sa spuna unde se aude vocea lui si unde e inregistrare audio de arhiva.

Chiar daca a fost vocea ‘geamana’ a lui Freddie Mercury, Marc Martel nu va purta niciodata jacheta galbena a solistului Queen, nu isi va lasa mustata si nu va folosi pe scena stativul de microfon care devenise marca lui Freddie Mercury, informeaza digi24.ro.

Publicat: 25 feb. 2019, 17:35 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă