Feli, prima piesa erotica din cariera ei. Asculta aici ‘Hainele si carnea’ VIDEO

Publicat: 25 feb. 2019, 16:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Feli, prima piesa erotica din cariera ei. Asculta aici 'Hainele si carnea' VIDEO

Cântăreața Feli vorbește despre o schimbare de mentalitate cu “Hainele și carnea”, o pereche de compoziții lansate în weekend, pentru un public 18+.

Feli provoacă la senzualitate odată cu lansarea compoziției “Hainele și carnea”, o pereche de piese căreia producătorii i-au asociat recomandarea 18+ și precizarea că este una dintre piesele ”numai bune pentru primele minute dintr-o noapte de dragoste descătușată și fără inhibiții”, se arată în comunicat.

“Într-o noapte de iubire pasională sfâșii întâi hainele și apoi carnea. «Hainele și carnea» reprezintă un pachet de două piese pe care eu le văd doar împreună și îmi place să spun despre ele că sunt cadoul meu pentru iubiți: 7 minute de preludiu înainte de o noapte lungă și pasională”, povestește Feli.

Feli, prima piesa erotica din cariera ei


Vedeta pare să sugereze că își dorește și o schimbare de mentalitate odata cu îndemnurile ei prezentate ca fiind recomandate doar celor care au depășit vârsta de 18 ani.

“Nu știu de ce noi, femeile, nu vorbim deschis despre sex, nu îndrăznim să spunem că și noi ne gândim la asta, ca e ceva normal și sănătos și e parte din bucuria vieții. Mi-aș dori ca asta să se schimbe și să îndrăznim mai mult.”

Feli a lansat ‘Hainele si carnea’ VIDEO

Feli, prima piesa erotica din cariera ei. Asculta aici 'Hainele si carnea' VIDEO
Feli, prima piesa erotica din cariera ei. Asculta aici ‘Hainele si carnea’ VIDEO

În momentul în care a compus cele doua piese, Feli susține că a vizualizat o secvență de film: “O soție, mamă, aflată într-o permanentă zonă de confort care uită mereu de ea, de plăcerile și îndrăznelile ei are un declic și se hotărăște să pregătească o noapte sexy pentru ea și bărbatul său”, ceea ce artista spune că le dorește tuturor iubiților mai vechi și mai noi.

Feli, pe numele întreg Felicia Donose, are 32 de ani şi s-a născut la Sebeş. A devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs Vocea României în anul 2012.

Publicat: 25 feb. 2019, 16:03 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă