Balena uriasa de 15 metri si 10 tone gasita moarta IN JUNGLA amazoniana! Nimeni nu intelege cum a ajuns acolo! Imaginile sunt bulversante video

Publicat: 25 Feb. 2019, 14:06 Life

Una dintre explicatii este ca in zona ar fi fost o furtuna foarte puternica, iar balena era una de mici dimensiuni.

Balena uriasa de 15 metri si 10 tone gasita moarta IN JUNGLA amazoniana! O echipa de biologi brazilieni a avut parte de o descoperire de-a dreptul socanta intr-o padure de pe o insula din Brazilia.

Echipa de cercetatori a fost atrasa de faptul ca in jungla deasupra copacilor planau mai multe pasari de prada si s-au indreptat in acea directie mai mult din curiozitate. Oamenii de stiinta au fost socati sa descopere o balena de 15 metri lungime si aproape 10 tone esuata intre copacii din jungla, la foarte mare distanta de apa.

Nimeni nu stie sigur cum a ajuns balena in padurea de dincolo de plaja Araruna din Brazilia de pe insula Marajo. Este prima data cand o balena atat de mare a ajuns sa esueze pe uscat la o distanta impresionanta de mal.

Primele explicatii ale oamenilor de stiinta sunt legate de o posibila furtuna foarte puternica iar in urma valurilor uriase balena sa fie aruncata atat de mult in interiorul uscatului.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Feb. 2019, 14:06 Life
Pe aceeași temă