Balena uriasa de 15 metri si 10 tone gasita moarta IN JUNGLA amazoniana! Nimeni nu intelege cum a ajuns acolo! Imaginile sunt bulversante video

Publicat: 25 feb. 2019, 14:06 Autor: D. C. Life

Una dintre explicatii este ca in zona ar fi fost o furtuna foarte puternica, iar balena era una de mici dimensiuni.

Balena uriasa de 15 metri si 10 tone gasita moarta IN JUNGLA amazoniana! O echipa de biologi brazilieni a avut parte de o descoperire de-a dreptul socanta intr-o padure de pe o insula din Brazilia.

Echipa de cercetatori a fost atrasa de faptul ca in jungla deasupra copacilor planau mai multe pasari de prada si s-au indreptat in acea directie mai mult din curiozitate. Oamenii de stiinta au fost socati sa descopere o balena de 15 metri lungime si aproape 10 tone esuata intre copacii din jungla, la foarte mare distanta de apa.

Nimeni nu stie sigur cum a ajuns balena in padurea de dincolo de plaja Araruna din Brazilia de pe insula Marajo. Este prima data cand o balena atat de mare a ajuns sa esueze pe uscat la o distanta impresionanta de mal.

Primele explicatii ale oamenilor de stiinta sunt legate de o posibila furtuna foarte puternica iar in urma valurilor uriase balena sa fie aruncata atat de mult in interiorul uscatului.

Balena uriasa de 15 metri si 10 tone gasita moarta IN JUNGLA amazoniana!

Inca nu se stie exact cauza decesului balenei, dar multi presupun deja ca a murit intoxicata cu plastic si a fost dusa de valuri pe usca. Nimic din toate astea nu explica modul in care a fost posibil ca balea uriasa si extrem de grea sa fie adusa de apa pana in interiorul junglei printre copaci.

Balena naufragiase de cateva zile pana sa fie gasita de biologi si dupa primele verificari se pare ca este vorba de un pui de balena de doar 10-11 luni care calatorea intre doua continente alaturi de mama lui dar s-a pierdut pe drum si a murit, ajungand sa fie aruncat pe mal de valurile foarte puternice.

Publicat: 25 feb. 2019, 14:06 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă