Oscar 2019. Lady Gaga si Bradley Cooper, intimi pe scena. Imaginile i-au revoltat pe fanii Irinei Shayk VIDEO

Publicat: 25 feb. 2019, 14:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

La 2 ore după începerea ceremoniei Oscar, Lady Gaga şi Bradley Cooper au interpretat împreună „Shallow”, din „A Star Is Born”, transmite Variety.

Oscar 2019. Lady Gaga si Bradley Cooper, intimi pe scena. Lady Gaga şi Bradley Cooper au surprins audienţele când s-au urcat pe scena galei Oscar, pentru a interpreta un cântec, fără a fi prezentaţi de nimeni. Lady Gaga, care a purtat un diamant de 30 milioane  de dolari, s-a aşezat la pian, în timp ce Bradley a stat pe un scaun lângă aceasta. Peste câteva minute acesta s-a aşezat alături de Gaga la pian.

Utilizatorii de pe reţeaua de socializare Twitter au fost lăsaţi fără cuvinte, dar nu pentru mult timp, pentru că „spectacolul” celor doi a stârnit un val de comentarii.

Oscar 2019. Lady Gaga si Bradley Cooper, intimi VIDEO


„Nimeni nu a anunţat că vor veni pe scenă! Ce se întâmplă?”, „Stau aici şi mă gângesc cât de apropiate sunt feţele lor” sau „De ce m-am ridicat dintr-o dată în picioare să-i aplaud?” sunt unele dintre comentarii.

La scurt timp după „spectacol”, Gaga a câştigat premiul pentru Cel mai original cântec, aceasta primind ropote de aplauze. Lungmetrajul „A Star Is Born” a fost nominalizat la alte şapte categorii, printre care Cel mai bun film şi Cel mai bun actor.

Ediţia de anul acesta a galei Oscar a avut loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei au fost prezentate de mai multe vedete, fiind pentru prima dată când se întâmplă acest lucru în ultimii 30 de ani.

Publicat: 25 feb. 2019, 14:08 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă