Lady Gaga s-a pus in genunchi in fata lui Bradley Cooper, pe scena! De ce l-a adus in fata a mii de oameni pe celebrul actor! Imaginile VIDEO sunt virale

Publicat: 31 ian. 2019, 17:07 Autor: madalina m. Vedete

Lady Gaga a facut anumite gesturi ca i-a luat prin surprindere pe fanii ei.

Totul s-a petrecut in timpul unui concert pe care diva il sustinea in orasul american Las Vegas. Lady Gaga s-a pus in genunchi in fata lui Bradley Cooper, chiar pe scena de la Park Theater. Diva l-a invitat pe actor sa i se alature.

Lady Gaga s-a pus in genunchi in fata lui Bradley Cooper, pe scena

Cei doi au aparut impreuna si in filmul „A Star is Born”, si tocmai de aceea s-ar parea ca si-a dorit sa isi surprinda fanii cu un astfel de moment. La finalul reprezentatiei, Lady Gaga s-a pus in genunchi chiar in fata lui Bradley Cooper. Ei au interpretat impreuna piesa „Shallow”, in incheierea concertului artistei.

Acestia si-au dorit sa recreeze un moment din filmul mentionat anterior, care a fost extrem de apreciat atat de public, cat si de critici. Cu cateva zile in urma, piesa cantata de cei doi a fost nominalizata la premiile Oscar.

„Shallow” este ultima piesa pe care Lady Gaga a cantat-o in show-ul „Enigma”, care a debutat in luna decembrie. Se pare ca persoanele prezente in sala nu au stiut despre acest duet si fanii au fost luati pe nepregatite. Cele doua vedete au avut parte de un moment emotionant pe scena si s-au si imbratisat.

Lady Gaga s-a pus in genunchi in fata starului american si pe urma a continuat sa interpreteze melodia la pian. S-ar parea ca legatura care s-a format intre ei cand au aparut pe marele ecran impreuna e una foarte puternica. Starurile au si glumit la inceput, pentru ca ei a existat un schimb de replici de genul „Te aud in casti”, din partea lui Lady Gaga, pe cand Bradley Cooper i-a spus „Eu nu aud nimic”.

Momentul unic a fost foarte apreciat de catre cei din public. Oamenii au marturisit ca nu s-ar fi asteptat vreodata ca asa ceva sa se intample pe timpul unui show live. Piesa „Shallow” va fi interpretata si la gala cu numarul 91 a premiilor Oscar. Decernarea va avea loc pe 24 februarie 2019, la Dolby Theater din Hollywood.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 31 ian. 2019, 17:07 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă