Tragedia secreta traita de Lady Gaga chiar pe marele ecran! Ce s-a intamplat, de fapt, cu artista in scena finala din filmul in care joaca cu Bradley Cooper

Publicat: 24 Jan. 2019, 11:04 Vedete

Lady Gaga a povestit ca o drama personala i-a marcat aparitia din cel mai nou film in care a jucat.

Recent a fost dezvaluita tragedia secreta traita de Lady Gaga, chiar in timp ce juca in productia „A Star is Born„. Mai exact, artista a suferit enorm, iar lacrimile sale din scena finala a filmului au fost cat se poate de reale. Desi se afla in rolul personajului Ally, vedeta trecea printr-o mare suferinta.

Nimic din toate aceste lucruri nu a fost marturisit de apropiatii divei, decat pana de curand. Cantareata transformata in actrita si-a pierdut cea mai buna prietena, cu cateva luni in urma, cand inca se filma respectiva productie de la Hollywood.

Mai exact, este vorba despre Sonja Durham, una dintre cele mai apropiate persoane ale artistei. Ea a aflat ca prietena sa cea mai buna a murit cu cateva ore inainte sa isi interpreteze rolul din ultima scena a filmului „A Star is Born„. Tragedia secreta traita de Lady Gaga a fost tinuta departe si de ochii colegilor de pe platoul de filmare.

Continuarea articolului »

Publicat: 24 Jan. 2019, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă