Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale, iar motivul e unul incredibil! Ce isi doresc amandoua, dar numai una din ele poate avea! :O

Publicat: 18 ian. 2019, 12:35 Autor: madalina m. Vedete

Cele doua femei celebre au suprins recent prin competitia lor total neplanificata, cu ajutorul unui rol pe care ambele il ravnesc: regina Celopatra!

Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale, pentru ca amandoua isi doresc acelasi lucru. Insa, doar una dintre ele poate castiga acest „concurs” din care nu stiau ca fac parte. Cu cateva zile in urma s-a aflat ca cele doua femei celebre vor un anumit rol, care le-ar consolida cariera la Hollywood.

Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale si vor s-o joace pe Cleopatra!

Mai exact, cele doua dive au devenit rivale pentru ca fiecare dintre ele a anuntat ca vrea rolul Cleopatrei, intr-o productie cu acelasi titlu. Vestea a venit dupa ce Lady Gaga a facut furori in filmul „A Star is Born”, in care joaca alaturi de Bradley Cooper.

Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale

Pentru ca a primit aprecierea criticilor, dar si pe cea a publicului, balanta inclina spre Lady Gaga pentru un asemenea rol maret, cum e cel al Cleopatrei. Filmul va fi un remake al peliculei Cleopatra, din 1963, in care rolul i-a revenit legendarei Elizabeth Taylor.

Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale pentru ca fiecare isi doreste sa o joace pe Cleopatra, Regina Nilului. Fosta sotie a lui Brad Pitt si-a exprimat de asemenea dorinta, de mai multe ori, pentru un asemenea personaj feminin. Actrita a marturisit ca daca ar interpreta-o pe Cleopatra pe marele ecran, e dispusa chiar sa se retraga din actorie!

Oricat ar fi pregatita satena celebra sa sacrifice, s-ar parea ca rolul inca nu a fost anuntat, iar ea, alaturi de Lady Gaga, va mai avea de asteptat. O sursa din cadrul companiei americane Sony a povestit ca momentan totul se afla la stadiul de negocieri cu actrita care va juca in filmul Cleopatra.

Angelina Jolie si Lady Gaga au devenit rivale

„Cleopatra era cunoscuta drept Regina Nilului, iar Elizabeth Taylor s-a dovedit a fi regina Hollywood-ului, dupa ce a interpretat-o, in 1963. Exista mari sanse ca persoana care o va interpreta in prezent sa se bucure de un loc similar in industria cinematografiei”, a declarat sursa de la compania producatoare de film. Vestea ca femeile celebre sunt acum rivale i-a suparat pe fani acestora si mii de oameni si-au exprimat nemultumirea pe retelele sociale.

(sursa: independent.co.uk)

Publicat: 18 ian. 2019, 12:35 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă