Brad Pitt a implinit 55 de ani pe 18 decembrie. Cum si-a sarbatorit ziua

Publicat: 19 dec. 2018, 21:41 Autor: Simona Vedete

Ziua de 18 decembrie a fost cu emotii pentru Brad Pitt, acesta sarbatorind-o alaturi de copiii sai, fiind si cel mai frumos cadou pe care-l putea primi.

„Copiii au ajuns la locuința lui Brad luni după-amiaza, dormind acolo. Unii dintre ei au fost luați la 12.30 a doua zi, de ziua lui Brad și au fost duși înapoi la Angelina. Unii dintre ei au rămas pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl lor”, potrivit E!News.

Cea care a lipsit a fost Angelina Jolie, care probabil a vrut sa-l lase pe Brad sa se bucure de aceasta zi alaturi de copii fara certuri si neintelegeri. Astfel, a preferat sa ia lectii de zbor asupra Los Angeles-ului.

Brad Pitt a implinit 55 de ani pe 18 decembrie

Aceasta zi de nastere a fost foarte speciala pentru actor pentru ca a putut sa si-o sarbatoreasca alaturi de copiii lor, care sunt cei mai importanti oameni din viata lui.

„A fost un lucru foarte mare pentru Brad și ceva ce și-a dorit de mult timp. Este prima dată când au rămas peste noapte și a însemnat foarte mult pentru el. A fost o zi de naștere minunată și abia așteaptă să petreacă sărbătorile cu ei” conform sursei de mai sus.

Brad Pitt si Angelina Jolie au trecut printr-o separare urata, plina de certuri si scandaluri, iar o mare problema a reprezentat-o custodia copiiilor.

Se pare insa ca au ajuns la o intelegere privind acest aspect, acest lucru fiind confirmat chiar de Angelina pe data de 30 noiembrie, iar in acest fel s-a evitat un proces, in urma caruia cel mai mult ar fi avut de suferit copiii lor.

Publicat: 19 dec. 2018, 21:41 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă