Preotul a dat cu marijuana in Biserica, in loc de tamaie! Zeci de oameni au ajuns in stare grava la spital si nu stiau ce li se intampla! Cum a fost posibil asa ceva

Publicat: 19 Dec. 2018, 17:03 Life

Zeci de oameni au ajuns la spital dupa clipele socante.

Preotul a dat cu marijuana in Biserica, in loc de tamaie! Acest moment socant s-a petrecut in centrul Italiei. Enoriasii participau normal la slujba, cand deodata au inceput sa acuze stari generale de rau. Cineva prezent in lacasul de cult a sunat rapid dupa o ambulanta.

Preotul a dat cu marijuana in Biserica, in loc de tamaie!

Din pacate, nimeni nu si-a dat seama ca a fost dat foc la marijuana in Biserica, in loc de tamaie. Oamenii nu stiau ce li se intampla atunci cand au fost transportati la un centru medical din Chieti, un orasel italian. Cei care participau la slujba se aflau in interiorul unei biserici de mici dimensiuni.

Pacientii care au ajuns la spital acuzau stari de greata si dureri foarte mari de cap, avand cu totii o stare evidenta de confuzie din pricina drogului. S-ar parea ca examenele medicale au scos la iveala adevarul infiorator!

Oamenii fusesera drogati, fara stirea lor, dupa ce preotul daduse cu marijuana in Biserica, in loc de tamaie. Nici macar omul bisericii nu avusese habar de acest lucru, pentru ca si clericul s-a trezit ca se simte foarte rau.

Preotul a dat cu marijuana in Biserica, in loc de tamaie!

S-ar parea ca momentele infioratoare s-au petrecut duminica, la slujba obisnuita. Enoriasii au fost intoxicati cu marijuana, iar rezultatele mai multor analize i-a lasat masca pana si pe medicii care s-au ocupat de acest caz. Poate parea greu de crezut, dar ei au fost drogati fara sa stie.

Politia deja a deschis o ancheta in acest sens. De vina pentru incidentul care se putea incheia dramatic ar fi fost cativa tineri, care au vrut sa faca o gluma. Tamaia a fost inlocuita cu marijuana, iar cand preotul a aprins substanta cu efecte psihedelice, intreaga biserica s-a umplut de fum. Cei prezenti s-au intoxicat in cateva secunde si-au intrat intr-o stare de confuzie, noteaza digi24.ro.

„Glumetii” din cauza carora a fost aprinsa marijuana in Biserica, in loc de tamaie, au fost cautati prin tot orasul italian, dar carabinierii inca nu le-au dat de urma. Cand vor fi depistati, ei risca sa petreaca si ceva timp in spatele gratiilor.

Publicat: 19 Dec. 2018, 17:03 Life
Pe aceeași temă