Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie

Publicat: 14 Dec. 2018, 15:11 Vedete

La inceputul lunii decembrie 2018, Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la o intelegere si au incheiat procesul pentru custodia copiilor pe care ii au impreuna.

Cu aceasta ocazie, tot mai multe detalii din dosarul lor ies la suprafata. Recent, Dailymail.co.uk a publicat un material socant care pare sa ii dea dreptate lui Brad Pitt care se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Se pare ca vedeta are doua fete. Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie.

Se pare ca despartirea celor doi a lasat-o pe vedeta cu un gust extrem de amar. Angelina Jolie a scos toate armele la atac si a incercat sa il lase pe Brad Pitt fara custodie. Dupa ce un judecator a amendat-o grav, vedeta s-a mai imblanzit.

Acum, s-a aflat ca Angelina Jolie i-a spus lui Pax, fiul de 15 ani al cuplului, ca ‘tatal lui nu a vrut niciodata sa il adopte’. Informatia a fost publicata de Ws Weekly, venita printr-o sursa apropiata celor doua vedete de la Hollywood.

In plus, Angelina Jolie i-a spus lui Pax ca ‘Brad Pitt a fost furios ca am inceput actele de adoptie’. Conform presei internationale, Brad Pitt a negat ca ar fi spus asta despre Pax. Relatia celor doi a fost afectata dupa ce Angelina Jolie i-a spus aceste lucruri.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Dec. 2018, 15:11 Vedete
Pe aceeași temă