Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie

Publicat: 14 dec. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

La inceputul lunii decembrie 2018, Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la o intelegere si au incheiat procesul pentru custodia copiilor pe care ii au impreuna.

Cu aceasta ocazie, tot mai multe detalii din dosarul lor ies la suprafata. Recent, Dailymail.co.uk a publicat un material socant care pare sa ii dea dreptate lui Brad Pitt care se bucura ca a divortat de Angelina Jolie. Se pare ca vedeta are doua fete. Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’, in timpul procesului de custodie.

Se pare ca despartirea celor doi a lasat-o pe vedeta cu un gust extrem de amar. Angelina Jolie a scos toate armele la atac si a incercat sa il lase pe Brad Pitt fara custodie. Dupa ce un judecator a amendat-o grav, vedeta s-a mai imblanzit.

Acum, s-a aflat ca Angelina Jolie i-a spus lui Pax, fiul de 15 ani al cuplului, ca ‘tatal lui nu a vrut niciodata sa il adopte’. Informatia a fost publicata de Ws Weekly, venita printr-o sursa apropiata celor doua vedete de la Hollywood.

In plus, Angelina Jolie i-a spus lui Pax ca ‘Brad Pitt a fost furios ca am inceput actele de adoptie’. Conform presei internationale, Brad Pitt a negat ca ar fi spus asta despre Pax. Relatia celor doi a fost afectata dupa ce Angelina Jolie i-a spus aceste lucruri.

Angelina Jolie ‘i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte’

Angelina Jolie 'i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte'Se pare ca Brad Pitt a fost ingrijorat de adoptia unui copil de 3 ani care nu vorbea deloc engleza, la mai putin un an de cand Shiloh a venit pe lume. In acel moment, ‘cuplul trecea printr-o perioada extrem de dificila’.

Angelina ar fi spus atunci: ‘Pax are nevoie de mine mai mult decat are Shiloh. Aproape au pus capat relatiei, dar Brad a ramas’, sustine sursa citata. Us Weekly sustine ca relatia lui Brad cu cei 6 copii deja e grav afectata. Actorul s-a racit complet de Maddox, fiul cel mare, de 17 ani.

Angelina Jolie 'i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte'Brad crede ca nu o sa o mai poata repara niciodata. Maddox e protectiv cu Angelina si o iubeste mai mult. El e fost sprijinul ei inca de cand cuplul s-a despartit. Shiloh este singura din cei mai mici care e dornica sa repare relatia cu tatal ei. Gemenii au fost cei mai protejati de tot divortul.

Un asistent social sustine ca Brad ar fi avut o probleme cu ‘acceptarea responsabilitatii personale. Adesea da vina pe altii pentru actiunile sale.’ Angelina a fost acuzata ca ‘este prea ingaduitoare cu copiii tot timpul si le-a creat un mediu de trai instabil’.Angelina Jolie 'i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte'Angelina Jolie 'i-a spus fiului Pax ca Brad Pitt nu a vrut sa il adopte'

Publicat: 14 dec. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă