Fuego, copilarie saraca. Abia primea cadouri de Craciun: „Trebuia sa ai relatii pentru 2 portocale”

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:39 Vedete

Cel mai indragit artist din muzica populara a povestit cum a fost copilaria sa in preajma sarbatorilor de Craciun.

Fuego a avut o copilarie saraca. Artistul care a devenit celebru datorita piesei ‘Impodobeste, mama, bradul’ a marturisit cat de greu i-a fost. Cand era mic, masa nu era imbelsugata. Pe numele sau real Paul Surugiu, vedeta provine dintr-o familie modesta.

Cea mai mare fericire a sa erau… cele doua portocale pe care mama sa abia le lua de la alimentara. Fuego a marturisit ca avea un Craciun sarac. Familia nu avea bani sa cumpere dulciuri pentru copii, de sarbatori. Ciocolata pe care si-o ia acum cand doreste, era un lux in perioada copilariei sale.

Fuego a avut o copilarie saraca

„Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei mele. N-o să pot niciodată să uit cum cu greu îmi găsea mama cele două portocale pe care le lua de la alimentara, pentru că, știi, trebuia să ai relații ca să obții două portocale. Pe lângă asta, găseam gutui în curtea bunicii mele, avea un gutui superb și puneam câteva gutui sub brad, ca să miroasă frumos în casă în timpul sărbătorilor de Crăciun și Revelion. Sunt momentele unice ale copilăriei, pe care nu am cum să le uit.

Pentru că nu găseam ciocolată, mergea mama la Budapesta și de acolo îmi cumpăra ciocolată cu alune, era cea mai gustoasă. Când nu aveam, mâncam Cavit. Ăsta era deliciul copilăriei mele. Și, desigur, prăjitura cu mere pe care mama o făcea extraordinar de gustoasă, ca la mama acasă. Sunt momente unice și de aici pornește totul, de la o copilărie frumoasă, una în care am avut și n-am avut ce mi-am dorit.

Pentru că nu ne-am permis chiar orice, eu provenind dintr-o familie cu oameni extrem de modești din punct de vedere material. Dacă divinitatea făcea să am, la un moment dat, pe masă, două portocale, pentru mine era în perioada aceea visul existenței. De aici au pornit cântecele astea dedicate părinților și oamenilor dragi din viața mea”, a povestit Fuego pentru libertatea.ro.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Dec. 2018, 12:39 Vedete
Pe aceeași temă