Ana de la Exatlon Mexic, lucrata de colegi sa fie data afara din concurs. Ce manevre i-au facut

Publicat: 14 Dec. 2018, 11:41 News 3

Mare scandal dupa ce s-a aflat ca o concurenta a fost lucrata de colegii ei pentru a parasi competitia din Republica Dominicana.

Ana de la Exatlon Mexic, lucrata de colegi sa fie data afara din concurs. Iubita lui Iulian Pitea a pierdut intentionat probele din cauza colegilor. Surferita Ana Gonzalez a pierdul duelul in fata Carmelitei Correa. Fanii si presa din Mexic sustin ca Faimosii au pierdut intentionat pentru a o elimina pe Ana.

Cotidianul AM sustine ca echipa Faimosilor a complotat impotriva colegei lor. Aristeo Cazares, cel mai bun jucător din echipă, frate al lui Ernesto care a castigat prima editie, a pierdut aproape inexplicabil doua competitii în lupta pentru protecţie.

Ana de la Exatlon Mexic, lucrata de colegi

Cazares s-ar fi suparat cand a aflat ca Ana Gonzales are o relatie cu romanul Iulian Pitea. Acesta a acuzat-o pe surferita ca atentia ei este distrasa de povestea de iubire. Puterea de concentrare i-ar fi scazut Anei.

Acuzatiile au dus la o inhibare a Anei, din punct de vedere sportiv. Colegii din echipa Faimosii au preferat sa o trimita la duel, fiind convinsi ca va pierde. Si asa a si fost!

Publicat: 14 Dec. 2018, 11:41 News 3
Pe aceeași temă